Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Festivalis „VAROM!“ sieks didžiausio nealkoholinio kokteilio rekordo

Birželio 26-28 dienomis, vos 40 km. nuo Vilniaus, jau trečius metus iš eilės blaivus festivalis „VAROM! summer fest‘15“ džiugins alternatyvias pramogas mėgstančius vasarotojus. „VAROM!“ entuziastų komanda kviečia į neįtikėtiną trijų dienų ir dviejų ilgų naktų šventę prie Pailgio ežero: „Parinkome ypatingą vietą šių metų festivaliui, todėl renginys dvelks jaukumu ir kokybiškomis pramogomis. Paskutinį birželio savaitgalį kviečiame praleisti gamtoje su „gyva“ muzika, DJ pasirodymais šokių zonoje, aktyviomis pramogomis. Festivalio dalyviai kūrybiškai laiką leis meno dirbtuvėse, šokių pamokose, rankdarbių užsiėmimuose bei galės tobulinti save sąmoningumą ugdančiose lektorių paskaitose“.
Repeticijos akimirka
Repeticijos akimirka / Všį „Blaivios pramogos“ nuotr.

Pasak organizatorių, pagrindinis festivalio išskirtinumas – galimybė ne tik išsikrauti, bet ir pasikrauti teigiamų įspūdžių bei energijos. „Tik sudalyvavę patys galėsite pajusti ypatingą atmosferą, kurią sukuria be svaigalų laiką leidžiantys ir linksminantys žmonės. Ji čia bus ypatinga – sąmoninga ir tikra!“.

Šių metų šventė įvyks unikalioje Pabradės miškų apsuptoje vietoje, leidžiančioje mėgautis visais vasariškos gamtos teikiamais malonumais ir tris dienas gyventi savo norimu ritmu prie ežero toli palikus kasdienius rūpesčius.
 
„Viena įdomiausių šių metų festivalio „VAROM summer fest‘15!“ naujienų – siekiamas didžiausio nealkoholinio kokteilio rekordas“,- teikia festivalio organizatoriai.

Didžiausią nealkoholinį kokteilį „VAROM!“ blaivaus festivalio metu žada suplakti profesionalus barmenas Aistis Zidanavičius.

Aisti, papasakokite, kaip kilo idėja suplakti didžiausią nealkoholinį kokteilį? Juk patsai esate profesionalus barmenas ir, matyt, dažniausiai tenka plakti „kokteilius su laipsniais?“

Kartą po ilgo laiko susitikau seną draugą, kuris, pasirodo, organizuoja blaivius vakarėlius. Pasišnekėjome  ir kartu sumąstėme, kad būtų visai šaunu suplakti kitokį nei visi yra įpratę – didžiausią nealkoholinį kokteilį. Kadangi kokteilius plaku jau seniai bei jais domiuosi, ši idėja pasirodė nauja, įdomi ir tikrai kelianti įššūkį, tad su mielu noru sutikau.

Kaip vadinsis ir kokių skonių bus rekordinis kokteilis?

Rekordinis kokteilis vadinsis „Ipanema pagal VAROM!“ (angl. Ipanema by VAROM!). Kokteilio receptas: žalioji citrina, rudas cukrus, žalios citrinos sirupas, mango sultys, gazuotas imbiero skonio gėrimas, juodųjų serbentų sultys, ledukai.

Kokteilio skonį nusakyti sunku, geriausia jį išbandyti patiems – didžiausiu kokteiliu dalinsimės su visais festivalio lankytojais  šeštadienio vakarą (aut. past. birželio 27 d.). Todėl geriausią „Ipanema pagal VAROM!” originalą išbandyti festivalio metu, vėliau plaktis patiems ir prašyti baruose!

Všį „Blaivios pramogos“ nuotr./Repeticijos akimirka
Všį „Blaivios pramogos“ nuotr./Repeticijos akimirka

Ką manote apie pačią blaivių vakarėlių „VAROM!“ idėją? Kodėl žmonės turėtų juos išbandyti?

Tai labai šauni ir naujoviška pramoga. Smagiausia yra tai, kad žmonės gali rinktis, kaip nori praleisti laisvalaikį, ką ir kaip veikti. Manau, į festivalį „VAROM!“ turėtų ateiti ne tik tie, kurie mėgsta blaivius pasilinksminimus, bet ir tie, kurie nevengia alkoholio. Ką gali žinoti, gal ateis, „užsikabins“ ir nutars priimti naujus gyvenimo iššūkius? Verta pabandyti!

Ką manote apie vis populiarėjantį sveiką gyvenimo būdą, drąsų pasirinkimą krėsti kvailystes blaiviu protu? 

Žinoma, pastaruoju metu „sveiko gyvenimo“ sąvoka, mano nuomone, dažnai manipuliuojama, tačiau bet kuriuo atveju žmonių susirūpinimas savo sveikata – tik į gerą, kad ir dėl kokios priežasties jie tai daro. Visiškas alkoholio atsisakymas – taip pat puiki mintis, tačiau būtų dar smagiau, kad tai žmonės darytų įsiklausę į savo vidinius poreikius, sąmoningai, tuomet ir pasirinkimas bus tikresnis.

Tai susimatysime artėjančiame vasaros festivalyje „Varom!“? Ko norėtumėte palinkėti festivalio lankytojams?

Taip, festivalio metu būtinai pasimatysime! Plaksime kokteilius, dalinsimės geromis nuotaikomis ir naujomis idėjomis.

VIDEO: VAROM kokteilio rekordo repeticija.

Festivalio rengėjai pirmąją rekordinio kokteilio repeticiją surengė Vilniuje. „VAROM!” komanda ir profesionalus barmenas Aistis Zidanavičius plakė skirtingų dydžių „Ipanema by VAROM!”.

„Paragavome ir patikrinome kokteilio receptą. Garantuojame, kokteilis, kaip ir pats festivalis bus skanus, šviežias ir suteikiantis geros energijos. Kviečiame susiplanuoti paskutinį birželio savaitgalį  ir atvykti prie Pailgio ežero!“, - energija trykšta “VAROM!” festivalio organizatoriai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius