-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 04 05 /15:37

Filmo „Zero“ režisierius Emilis Vėlyvis pateko į avariją

Ketvirtadienį, balandžio 5 dieną, prieš pietus sostinės Antakalnio rajone filmų „Zero“ ir „Zero 2“ režisierius Emilis Vėlyvis pateko į automobilio avariją.
Avarijoje buvo apgadintas Emilio Vėlyvio automobilis „Mitsubishi Carisma“.
Avarijoje buvo apgadintas Emilio Vėlyvio automobilis „Mitsubishi Carisma“. / 15min.lt ir avarijos liudininko Jono K. nuotr.

Įvykio metu nukentėjo režisieriaus vairuotas automobilis „Mitsubishi Carisma“ ir avarijos kaltininko – „Honda Civic“. Pastarąjį vairavo laikinai Lietuvoje gyvenantis Latvijos pilietis.

„Savo kryptimi važiavau reikiamu greičiu, tačiau kitas vairuotojas manęs turbūt nepastebėjo ir pasuko į akirę. Jis iššoko priešais likus trims metrams. Smūgis geras buvo. Klausiau, gal jis Vilniuje retai būna, gal nežino šitos sankryžos, bet vyras sakė, kad žino mūsų kelius“, – Žmonės.lt sakė režisierius.

Paklaustas, kiek kainuos automobilio remontas ir ar apsimoka jį remontuoti, E.Vėlyvis teigė to dar nežinantis. Savo draudimo kompanijoje jis įvykį užregistravo, tačiau draudimo atstovai kol kas neatvyko.

Ne pirmą kartą į avariją papuolantis, tačiau nei vienu atveju nebuvęs dėl jos kaltas, vyras taip pat neslėpė, kad patirti tikrą autoįvykis yra visai kas kita, nei matyti tai „Zero“ filmuose. „Apskritai, labai sunku nupasakoti, koks tai yra jausmas. Avarijos metu gauni labai didžiulį adrenalino kiekį, vaikštai po to kurį laiką šoko būsenos“, – neslėpė E.Vėlyvis.

 

Avarijos liudininko Jono K. nuotr./Avarijos vietoje
Avarijos liudininko Jono K. nuotr./Avarijos vietoje

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius