-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Floristas Antanas Mažonas sukūrė fotosienelę iš šimtų žiedų ir nagų lako buteliukų

Savaitgalį Kaune vykusio grožio renginio metu svečiai turėjo unikalią galimybę įsiamžinti prie 3D formato fotosienelės, kurią iš šimtų įvairiaspalvių žiedų bei nagų lako buteliukų sukūrė floristas Antanas Mažonas drauge su „Floristų ant ribos“ komanda.
Antanas Mažonas
Antanas Mažonas / Rimgaudo Budrio nuotr.

Renginių vedėją Giedrių Gustą, konkurso „Lietuvos ponia“ dalyvę Ritą Kybartienę, plaukų meistrą Karolį Murauską, dizainerę Rasą Andrikienę, visažistę Gintę Ramutytę bei kitus kauniečius buvo galima sutikti naujos grožio priemonių profesionalams parduotuvės „Cascada“ atidarymo vakare.

„Tūrinė foto sienelė suteikė renginio svečiams galimybę fotografuotis spalvų ir gėlių žiedų fone“, – po renginio sakė floristas ir dizaineris A.Mažonas, kuriam šį kartą teko priimti iššūkį ir sukurti grožio renginiui ekspoziciją iš daugybės nagų lako buteliukų.

„Floristų ant ribos“ komanda jau daugelį metų trokšta savo darbais įtvirtinti nuostatą, kad gėlės, spalvos ir grožis gali išgelbėti pasaulį. „Na, jeigu ne pasaulį, tai bent dienos nuotaiką, išsklaidant niūrias mintis. Maži dalykai dažnai yra tie, kurie leidžia įvykti dideliems“, – įsitikinęs A.Mažonas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius