Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Fotomenininkas Saulius Paukštys po 15 metų draugystės vedė Virginiją Lukaitytę

Fotomenininkas, „Fototeatro“ įkūrėjas, visuomenininkas, paminklo Frankai Zappai idėjinis vadas Saulius Paukštys (53) ir „Family Production“ videoreklamos prodiuserė Virginija Lukaitytė (42) drauge jau beveik penkiolika metų.
Sauliaus Paukščio ir Virginijos Lukaitytės vestuvės
Sauliaus Paukščio ir Virginijos Lukaitytės vestuvės / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Jiedu kartu gyvena, drauge augina beveik 12 metų sūnų, tačiau iki šiol nebuvo susituokę. Galiausiai nusprendė – laikas vestuvėms. Antradienį Vilniaus santuokų rūmuose pora tapo vyru ir žmona.

„Toks sprendimas nėra spontaniškas, kaupėmės visus 15 metų“, – juokavo S.Paukštys. Pasak jo, ši jo ir mylimosios Virginijos santuoka – tai „santykių legalizavimas“.

„Nusprendėme, kad laikas įforminti santykius. Vis tiek – juk vedam bendrą ūkį, kažkaip gal padoru būtų. O ir santykis mūsų jau išbandytas, kai tiek metų esame kartu, normalu, kad jis turi į ką nors išsivystyti“, – 15min kalbėjo S.Paukštys.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Sauliaus Paukščio ir Virginijos Lukaitytės vestuvės
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Sauliaus Paukščio ir Virginijos Lukaitytės vestuvės

Tačiau net ir ne vienerius metus drauge su Virginija pragyvenęs fotomenininkas neslėpė – jaudulio ištariant vieną svarbiausių gyvenimo „taip“ netrūko. „Emocijų abiem netrūksta, juk ne kasdien tuokiamės“, – šypsojosi jis.

Tačiau Santuokų rūmuose vykusios ceremonijos jiedu sako per daug nesureikšminantys. Šventę pora planavo kuklią, apie savo vestuves pasakė vos keliems bičiuliams bei jų ceremonijos liudininkams, kuriais tapo artimi poros draugai.

„Jokių balių nenorėjome. Tai – kuklus paminėjimas, išgersim po šampano taurę, vakare į kokį restoranėlį nueisim visi. Nenorim tos pompastikos, net ir nesipuošėm kažkaip ypatingai – va, naujus džinsus nusipirkau, marškinius, ir gerai“, – kalbėjo S.Paukštys.

TAIP PAT SKAITYKITE: Vilniuje iškilmingai atidengtas paminklas „The Beatles“ lyderiui Johnui Lennonui

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Sauliaus Paukščio ir Virginijos Lukaitytės vestuvės
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Sauliaus Paukščio ir Virginijos Lukaitytės vestuvės

Ceremonijoje menininkas žmonai padarė staigmeną – pora įprastais žiedais nesikeitė, tačiau S.Paukštys turėjo paruošęs Virginijai siurprizą.

Po vestuvių Virginija pasiliko savo pavardę – Lukaitytė.

Sauliaus ir Virginijos draugystė užsimezgė per darbus. „Tai buvo tarnybinis romanas. Turėjau studiją, dariau reklaminius darbus, kurių projektų vadovė buvo Virginija. Ji dalyvavo fotografuojant, iškart man krito į akį, taip ir išsivystė viskas palaipsniui“, – nedaugžodžiavo S.Paukštys.

Sauliui ši santuoka – antra, iš pirmosios fotomenininkas turi dvi suaugusias dukras, V.Lukaitytei tai pirmos tuoktuvės, ji su S.Paukščiu augina 11 metų sūnų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius