Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Futbolininkas Kęstutis Ivaškevičius ir modelis Tautvilė Raudytė Kretingoje pakrikštijo sūnų Vakarį

Futbolo akademijos „KFA“ įkūrėjas ir buvęs futbolininkas Kęstutis Ivaškevičius (34) su žmona, manekene ir renginių organizatore Tautvile Raudyte-Ivaškevičiene (29) šeštadienį Kretingos pranciškonų bažnyčioje pakrikštijo sūnų Vakarį. Ypatinga diena įvyko prieš pat berniuko pirmąjį gimtadienį, o suteiktas krikšto vardas turi išskirtinę reikšmę.
Krikšynų akimirka
Krikštynų akimirka / Algirdo Kubaičio nuotr.

Krikštynų ceremonija Ivaškevičių šeimai įvyko labai ypatingą savaitgalį – sekmadienį bus pirmasis Vakario gimtadienis. Be to, berniukas krikštą priėmė Kretingos pranciškonų vienuolyne, kuriame krikšto sakramentą priėmė ir pirmagimis Herkus. Mažylio Vakario krikšto tėvais tapo Kęstučio sesuo ir Tautvilės sesers vyras.

„Apie vienuolyną buvome girdėję labai daug gerų atsiliepimų ir mums ten labai patiko, nes čia buvo krikštytas pirmas vaikas Herkus. Labai susibendravome su vienuoliais ir dabar laikomės tradicijų“, – 15min pasakojo Kęstutis, paklaustas, kodėl būtent šiame vienuolyne nusprendė krikštyti sūnų.

Algirdo Kubaičio nuotr./Krikštynų akimirka
Algirdo Kubaičio nuotr./Krikštynų akimirka
Algirdo Kubaičio nuotr./Krikštynų akimirka
Algirdo Kubaičio nuotr./Krikštynų akimirka

Šeima ir šį kartą nepraleido progos pasirinkti ypatingo krikšto vardo. Prieš trejus metus Herkui atiteko Pranciškaus vardas, nes buvo krikštijamas pranciškonų vienuolyne, o Vakario krikšto vardas – Antanas. Šis vardas pasirinktas neatsitiktinai, o Tautvilės senelio garbei, kuris taip pat yra Antanas.

Nors šeima jokių ypatingų papročių nesilaikė, tačiau į šventę, kuri vyks Palangos „Auskos“ viloje, pakvietė apie 50 žmonių. Vyro teigimu, didžiąją dalį svečių sudarys tik patys artimiausi.

Krikštynų akimirkos – galerijoje:

„Svečių pagrindą sudaro artimiausi draugai bei šeima. Nedarėme labai didelės šventės, tik gaila, kad kai kurie artimiausi žmonės negalėjo atvykti, nes užsienyje gyvena. Tačiau nieko dėl to nepadarysi“, – sakė buvęs futbolininkas.

Anot Kęstučio, į šventės planavimą jis nekišo nosies, o tik paruošė savo kostiumą. Visa švente pasirūpino pati Tautvilė, o prie pasirengimo prisidėjo ir vyro sesuo.

„Žmona dirba su švenčių, vestuvių organizavimu, todėl čia jos sfera. Jeigu krikštynos vyktų futbolo aikštėje, tai turbūt aš planuočiau, o dabar viską suplanavo žmona, prie to daug prisidėjo ir mano sesė. Aš ir pats laukiau krikštynų, nes daug ko nežinojau ir man bus nemažai staigmenų“, – apie šventės pasiruošimą pasakojo Kęstutis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius