Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„G&G Sindikato“ koncerte Vilniuje – ir būrys žinomų žmonių

Šeštadienio vakarą „Siemens“ arenoje hiphopo vėliavnešiai „G&G Sindikatas“ surengė vieną iš savo turo „Uždegti šviesą“ koncertų. Čia jie pristatė savo naują studijinį albumą „99“. Į koncertą Vilniuje atvyko tūkstančiai grupės gerbėjų, tarp kurių buvo galima sutikti ir nemažai žinomų žmonių.
„G&G Sindikato“ koncerto svečiai
„G&G Sindikato“ koncerto svečiai / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Pasiklausyti garsiausių, per daugiau nei 20 metų gimusių hitų, o ir naujų kūrinių atvyko Dainius Adomaitis, Martynas Starkus, Martynas Tyla, Emilis Vėlyvis, grupės „Biplan“ nariai Maksas Melmanas ir Olegas Aleksejevas, Mantas Bertulis, Lavija Šurnaitė ir daugelis kitų.

Čia taip pat pasirodė ir scenoje su grupe repavęs Justinas Jankevičius, jis atvyko su širdies drauge Greta Mikalauskyte.

Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Maksas Melmanas ir Olegas Aleksejevas
Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Maksas Melmanas ir Olegas Aleksejevas
Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Emilis Vėlyvis
Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Emilis Vėlyvis

„G&G Sindikato“ koncertą pavadino „Uždegti šviesą“, taip, kaip ir vieną savo naujų kūrinių. Tiesa, šis grupės pasirodymas – jau antrasis, lygiai prieš savaitę kolektyvas drebino ir „Žalgirio“ arenos sienas.

Koncerte gerbėjai ne tik išgirdo garsiausius ir jau spėtus pamėgti kolektyvo kūrinius – „G&G Sindikatas“ čia surengė nuotaikingą ir teatrališką šou. Jo metu publikai dovanojo marškinėlius, dalijo autografus, spaudė rankas, o galiausiai apipylė (ne)tikromis „Naisių banko“ dolerių kupiūromis su Ramūno Karbauskio atvaizdu, kuriame jis vaizduojamas kaip klounas.

TAIP PAT SKAITYKITE: „G&G Sindikato“ koncerte – siautėjantis klounas, J.Jankevičiaus repas ir „Naisių banko“ dolerių lietus

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius