-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gabanna už studijas paklojo 24 tūkstančius litų

Danielius Polskij-Gabanna jau kelios dienos džiaugiasi rankose laikydamas savo pirmąjį diplomą.
D.Polskij (kairėje) džiaugiasi bakalauro diplomu.
D.Polskij (kairėje) džiaugiasi bakalauro diplomu. / panele.lt nuotr.
Temos: 2 Diplomas Bakalauras

„Ponios ir ponai! Pagaliau bakalauras kišenėje!“ – draugams pareiškė populiarios reklamos herojus Danielius Polskij.

Naujienų portalas 15min.lt susisiekė su daugeliui iš TV reklamos pažįstamu vaikinu ir pasiteiravo, kaip sekėsi mokslai ir kiek jie kainavo.D.Polskij: Manau, kad labai daug įtakos daro gražios auditorijos, visas mokslas naujas, turi už tai mokėti ir gauti atitinkamai.

Danielius Vilniaus universiteto tarptautinio verslo mokykloje įgijo tarptautinio verslo bakalauro diplomą. Studijos truko ketverius metus. D.Polskij šį periodą vadina vertingų pažinčių, naujų žinių ir įgūdžių įgijimo laikotarpiu bei džiaugiasi pasirinkęs studijuoti vakariniame skyriuje. „Pravertė, kad studijavau vakarinėse studijose, nes dauguma grupės draugų – patyrę verslininkai, direktoriai, dirbantys žmonės“, – pasakojo jaunuolis.

D.Polskij tikino, kad studijos patikusios, nes mokytis teko naujose patalpose, daugelis dėstytojų esą yra praktikai. „Manau, kad labai daug įtakos daro gražios auditorijos, visas mokslas naujas, turi už tai mokėti ir gauti atitinkamai“, – aiškino vaikinas.

Danielius atskleidė, kad ketina mokytis ir toliau. „Kol yra noro, manau, reikia mokytis. Bakalauras yra pradžia. Ant sienos gražiai atrodytų ne vieno universiteto diplomas. Nenorėčiau apsiriboti vien bakalauru. Žinias gilinti yra gerai“, – kalbėjo Danielius.

Paklaustas, kiek teko pakloti už ketverius metus studijų, vyrukas neslėpė, kad iš viso už studijas sumokėjo apie 24 tūkstančius litų. „Manau, kad sumokėti pinigai atsipirks. Į mokslą reikia investuoti. Yra likę daug užrašų, konspektų, per paskaitas diskutavome. Mes visa tai rijome, manau, kad tai atsiperka studijuojant“, – pasakojo D.Polskij.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius