-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Gabrielė Rutkauskienė-Vasha atvira – nebendrauja su sutuoktiniu: „Skirtumai išryškėjo po vestuvių“

Prieš trejus metus susituokę dainininkė Gabrielė Rutkauskienė-Vasha (24) ir krepšininkas Ronaldas Rutkauskas (26) jau kurį laiką negyvena kartu ir nebebendrauja. Tai 15min patvirtino pati atlikėja.
Gabrielė Rutkauskienė-Vasha su vyru Ronaldu
Gabrielė Rutkauskienė-Vasha su vyru Ronaldu / 15min nuotr.

„Dabar jau nebegaliu to pavadinti santykių krize, mes nebendraujame“, – 15min pripažino G.Rutkauskienė-Vasha.

Gabrielė daug kalbėti apie santykius nenorėjo, tačiau patvirtino, kad su vyru Ronaldu atskirai gyvena jau nuo praėjusių metų rudens: „Atskirai gyvename nuo krepšinio sezono pradžios, asmeniškumų nenoriu pasakoti, viešai nereikia skalbti skalbinių. Sezono pradžioje skridau pas jį tik dėl to, kad dukra pamatytų savo tėtį.“

Kaip pagrindinę priežastį atlikėja įvardija požiūrių nesutapimą, skirtingą gyvenimo kartu matymą. Visa tai, pasak Gabrielės, pradėjo ryškėti po vestuvių.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Gabrielės ir Ronaldo Rutkauskų vestuvės
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Gabrielės ir Ronaldo Rutkauskų vestuvės

„Mano supratimas apie šeimą nepasikeitė. Šeima yra neišskiriama, vyras ir moteris turi gyventi kartu, o ne skirtinguose pasaulio kraštuose. Būtent šis požiūris ir nesutapo. Manau, kad tas faktas, jog jau kurį laiką gyvename atskirai, aiškiai pasako link kur tai veda“, – 15min kalbėjo G.Rutkauskienė-Vasha.

Gabrielė sako, kad šiuo metu jaučiasi gerai ir apie tai, kas įvyko praeityje, stengiasi nebegalvoti. Atlikėja negalvoja ir apie ateitį, esą ją sunku nuspėti.

„Man buvo pasakyta – tu turi rankas, kojas, gali gyventi. Taip, aš jas turiu, tai ir gyvenu atskirai. Nesu galutinai apsisprendusi, kur noriu gyventi. Galbūt kažkas atsitiks, kad teks iš Kauno išvažiuoti, nežinau. Gyvendama Kaune nesijaučiu kaip namuose, tikrai čia negyvensiu iki gyvenimo pabaigos“, – sakė G.Rutkauskienė-Vasha.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Gabrielė Rutkauskienė-Vasha
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Gabrielė Rutkauskienė-Vasha

G.Rutkauskienė-Vasha nenorėjo atskleisti, ar vyras šiuo metu bendrauja su dukra: „Tegul tai lieka paslaptyje, svarbu, kad mergaitė jaučiasi gerai.“ Šiuo metu ji dukrai ieško auklės arba privataus vaikų darželio.

Gabrielė neatmeta, kad prie jos ir Ronaldo nesutarimų galėjo prisidėti ir viešumas. Nors vyras niekada dėl to jai neprieštaravo, ji mano, kad jis daug ką galėjo nutylėti dėl jos laimės.

„Man atrodė, kad viešumas nieko nereiškia, tai dariau tik populiarumo sumetimais, žinojau, kad iš to gausiu kažkokios naudos. Neseniai su drauge pristatėme naują prekės ženklą, jei ne viešumas, labai abejoju, ar kas nors būtų susidomėjęs. Bet asmeniniams santykiams to viešumo tikrai nereikia, aš tai pati dabar puikiai suprantu – man tai visiškai nepadėjo“, – 15min teigė atlikėja.

Praėjusią savaitę Vasha pradėjo naują lapą savo gyvenime – kartu su geriausia drauge bendravarde Gabriele Juškėnaite pristatė naują prekės ženklą „Double G“. Kuriame ne tik vardinė kosmetika, bet ir drabužiai.

15min primena, kad poros santykiai nuo pat pradžių buvo kiek kitokie – iš pradžių nėštumas, tuomet civilinė santuoka, o galiausiai sužadėtuvės.

2018-ųjų vasarą Gabrielė Rutkauskienė-Vasha ir krepšininkas Ronaldas Rutkauskas iškėlė ištaigingą vestuvių puotą. Tačiau netrukus pasirodė kalbos, kad porą ištiko santykių krizė.

Ženklų, kad judviejų santykiai nebe tokie, kokie buvo kadaise, būta įvairių. Akylesni gerbėjai pastebėjo – atlikėja nebemūvi vestuvinio žiedo, kiti teigė, kad ji laiką su dukra dažniau leidžia Lietuvoje, o ne pas vyrą Graikijoje.

Sausio mėnesį kalbinta atlikėja pasklidusius gandus neigė, tačiau neslėpė, kad su vyru nesimatė kelis mėnesius, be Ronaldo sutiko Kalėdas ir Naujuosius, tačiau patikino, kad santykiuose jokių keblumų neištiko: „Taip atsitiko, kad atsirado veiklos Lietuvoje, o jis žaidžia Graikijoje, todėl nesame kartu, bet jau savaitgalį ruošiamės pas jį nuvykti.“

Iš socialinių tinklų dingusios nuotraukos, anot Gabrielės, irgi nieko nereiškia. Tokį sprendimą ji priėmė po Naujųjų.

„Visą laiką viešinau savo gyvenimą, tačiau po Naujųjų nusprendžiau viską pakeisti, atversti naują lapą. Anksčiau mano pagrindinė veikla buvo gimęs vaikas, vyro karjera, šeima, o viešinti mūsų asmeninio gyvenimo nuotraukas buvo mano hobis. Dabar aš į tai žiūriu į kitaip – tęsiu veiklą socialiniuose tinkluose ne per šeimos prizmę“, – 15min komentavo Gabrielė

15min primena, kad Gabrielė ir Ronaldas santuoką slapčia įregistravo dar 2016-ųjų rugpjūtį, po kelių mėnesių – spalį gimė dukra Adrija. Vestuvių puotą pora iškėlė tik po dvejų metų – 2018-ųjų birželį. Praėjusių metų rudenį judviejų dukrai suėjo dveji.

TAIP PAT SKAITYKITE: Kaune – atlikėjos Vashos ir krepšininko R.Rutkausko vestuvės: pasirinko ypatingus liudininkus

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius