-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Garsenybės, diktuojančios madą

Šios žvaigždės sugeba pajusti mados tendencijas dar nespėjus apie jas nuo podiumų paskelbti garsiausiems dizaineriams. Jos nebijo nusižengti griežtoms mados taisyklėms ir suklysti. Šių įžymybių aprangos stilius be baimės apsirikti kopijuojamas tiek Lietuvoje, tiek visame pasaulyje.
Agnė Jagelavičiūtė
Agnė Jagelavičiūtė / G. Žilinsko nuotr.
Temos: 1 Mada

Agnė Jagelavičiūtė (30)
„Įsigykite įdomių aksesuarų“

Dailės akademijos studentė už įdomų ir savitą stiliaus pojūtį giriama ne tik savo draugų, bet ir tų žmonių, kurie puikiai išmano mados tendencijas. Už pirmąsias stiliaus pamokas Agnė dėkinga savo mamai. Pasak Agnės, kad gražiai rengtumeisi, nereikia turėti daug pinigų: „Kažkodėl pas mus mada siejama su stora pinigine. Bet štai ką pasakysiu: norint skaniai pavakarieniauti, juk nebūtina eiti į prabangiausią restoraną.“ Moteris tikina randanti vietų, kuriose įsigyja kokybiškų, stilingų, tačiau visiškai nebrangių drabužių. „Stiliaus perliukų ieškokite dėvėtų drabužių parduotuvėse, kartą per tris mėnesius pasidarykite spintoje generalinę tvarką, turėkite bent vieną brangesnį drabužį, derantį prie pigesnių, įsigykite įdomių aksesuarų, kurie pagyvintų net ir nuobodžius drabužius“, – patarimų negaili Agnė.

G. Žilinsko nuotr./Daina Bosas
G. Žilinsko nuotr./Daina Bosas

Daina Bosas (40)
„Drabužiai turi atitikti gyvenimo būdą ir amžių“

Kadangi šiuo metu D. Bosas gyvena Palangoje ir augina pernai gimusią dukrytę, sostinės renginiuose ją retai išvysi, tačiau verslininkės stiliaus pojūtis ir nepriekaištinga išvaizda – tikra atgaiva akims. „Manęs nežavi nei priauginami plaukai ar nagai, nei soliariumuose apskrudusi oda ar nuo peroksido skilinėjantys plaukai. Man geras stilius visų pirma – odos, plaukų, nagų ir dantų priežiūra. Aš turiu savo požiūrį į madą, stilių, bet nebūtinai jis yra teisingas. Manau, svarbiausia yra rinktis tokius drabužius, kurie atitinka tavo sudėjimą, gyvenimo būdą, savijautą bei amžių. Dievinu juodą spalvą, todėl mano spintoje beveik nėra ryškių drabužių. Papuošalų taip pat turiu nedaug – tik keletą širdžiai mielų žiedų, subtilių auskarų, kokybiškų laikrodžių“,– sako Daina.

G. Skaraitienės nuotr./Genutė Žalienė
G. Skaraitienės nuotr./Genutė Žalienė

Genutė Žalienė (29)
„Meskite lauk pigią bižuteriją“

Portalo „Olialia“ redaktorė sako labai nemėgstanti ryškių logotipų bei prabangą imituojančių detalių – netikrų deimantų, aukso ar dirbtinės odos. Savo įvaizdžiui, kurį Genutė vadina keistai moterišku, netgi neretai neskoningu, idėjų ji semiasi iš šeštojo, aštuntojo dešimtmečių, o aklai šiuolaikinėmis mados tendencijomis nesivadovauja. „Kiekviena moteris turėtų įsigyti gerą laikrodį, kokybišką rankinę, brangų papuošalą, vilnonį megztinį. Deja, dauguma vietoj būtiniausių daiktų renkasi pigią apsitrynusią bižuteriją ir nuskalbtus apatinius. Geriau turėti mažiau, bet kokybiškų drabužių ir aksesuarų. Ir prisiminkite, kad mados nėra. Yra tik švari, gaivi, patraukli, individuali išvaizda. Svarbiausia – nieko nekopijuoti“, – sako Genutė.

G. Žilinsko nuotr./Asta Valentaitė
G. Žilinsko nuotr./Asta Valentaitė

Asta Valentaitė (29)
„Visada laikausi aprangos kodo“

Ilgą laiką mados pasaulyje besisukanti A. Valentaitė dažnai vadinama viena iš stilingiausių Lietuvos moterų. Astai pasirodžius vakarėlyje, į jos pusę kaipmat nukrypsta fotoobjektyvai, o moterys spėlioja, kiek kainavo Astos drabužiai, kur būtų galima tokių įsigyti.
„Labai vertinu drabužių kokybę. Man nepatinka pernelyg ryškūs apdarai, visada ieškau kažko originalaus. Laisvalaikiui renkuosi džinsus, patogią avalynę, darbui – kostiumėlius, o vakarui – sukneles. Eidama į renginį, visada pasidomiu, kokį aprangos kodą nurodė organizatoriai, ir būtinai juo vadovaujuosi. Labai mėgstu elegantišką stilių, o prie tokių drabužių būtini aukštakulniai“, – sako Asta.

G.Skaraitienės nuotr./Žilvinas Grigaitis
G.Skaraitienės nuotr./Žilvinas Grigaitis

Žilvinas Grigaitis (40)
„Nemanau, kad esu išskirtinis“

Niekas negalėtų prieštarauti, kad verslininkas Ž. Grigaitis išsiskiria iš kitų Lietuvos vyrų. Kuo? Originalia, madinga išvaizda, stiliaus pojūčiu, noru eksperimentuoti. Jo aprangos nuobodžia tikrai nepavadinsi. „Nemanau, kad esu išskirtinis vien dėl to, jog mano drabužiai brangūs, o aksesuarai – vienetiniai, – sako Žilvinas. – Esu žmogus, atstovaujantis verslo pasauliui, mums pagal etiketą privalu rengtis kokybiškais drabužiais. Kiekvienas save gerbiantis verslininkas privalo turėti garsių kompanijų gamintų kostiumų ir bent kelis prabangius laikrodžius – kad būtų galima pritaikyti skirtingoms progoms.“
Žilvino spintoje – nemažai vardinių drabužių, jam patinka Ralpho Laureno stilius, verslininkas renkasi „Cartier“ ir „Chopard“ aksesuarus.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius