Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Garsenybės sekmadienio popietę leido su vaikais degustuodamos skanėstus

Sekmadienio popietę būrys garsenybių rinkosi į naujos desertinės atidarymą – sostinėje duris atvėrė smaližiams skirta „Tortinė“. Paskanauti gardžių saldumynų garsios šeimos atvyko su vaikais.
Ingos ir Aivaro Stumbrų bei Inetos ir Ąžuolo Žvagulių šeimos
Ingos ir Aivaro Stumbrų bei Inetos ir Ąžuolo Žvagulių šeimos / Renginio organizatorių nuotr.

Degustuojami desertai džiugino ne tik skonio receptorius, bet ir akis. Klasikiniai tortai desertinnėje atgimė naujame amplua, o prie jų prisijungė nauji, dar neragauti skoniai.

Į „Ogmios mieste“ įsikūrusią desertinę atvyko dainininkė Baiba Skurstene-Serdiukė su vyru Mykolu ir sūnumi Antanu, aktorė, psichologė Lina Bražinskaitė-Tupikovskienė, Dainė ir Donatas Baumilos su su dukra Smilte, dizainerė Viktorija Jakučinskaitė su dukra, grožio klinikos vadovė Nora Lapinskienė su dukrele, verslininkė Alesia Mačiulis, socialinio verslo įkūrėja Rima Olberkytė-Stankus su šeima, Ineta ir Ąžuolas Žvaguliai, dizaineris Robertas Kalinkinas su šeima, verslininkai Inga ir Aivaras Stumbrai su savo atžalomis.

Renginio organizatorių nuotr./Baiba Skurstene-Serdiukė su vyru Mykolu
Renginio organizatorių nuotr./Baiba Skurstene-Serdiukė su vyru Mykolu
Renginio organizatorių nuotr./Robertas Kalinkinas su šeima
Renginio organizatorių nuotr./Robertas Kalinkinas su šeima

A.Mačiulis čia lankėsi pirmą kartą. Daug keliaujanti moteris viešėdama užsienyje nepamiršta aplankyti ir desertinių. Moteris teigė, kad desertinės skanėstai nenusileidžia Vokietijos ar Austrijos desertinėms. „Desertų skonis labai subtilus, kremas neriebus. Pavalgius nebūna sunkumo jausmo“, – įspūdžiais dalinosi anksčiau straipsnius apie maistą restoranuose rašiusi moteris.

Puikias formas po gimdymo demonstruojanti B.Skurstene-Serdiukė labai mėgsta gaminti. Tiesa, konditerinius gaminius žinoma moteris mieliau perka desertinėse.

„Tada tikrai žinau, kad tortas bus skanus. O ir laiko nereikia gaišti. Namie mieliau gaminu tortus, kurių nereikia kepti. Desertinėse smagu susitikti su draugėmis, paplėpėti, tačiau kol kas aš daugiausiai laiko praleidžiu su sūnumi namuose“, – pasakoja trijų mėnesių sūnelį auginanti dainininkė.

Renginio organizatorių nuotr./Ineta ir Ąžuolas Žvaguliai su vaikais
Renginio organizatorių nuotr./Ineta ir Ąžuolas Žvaguliai su vaikais

Su dviem vaikais į surengta desertų degustaciją atvykusi I.Puzaraitė-Žvagulienė mėgsta kepti įvairius pyragus ar sausainius. Tiesa, visą tai daro dėl šeimos, nes pati nėra didelė saldumynų mėgėja. Desertinėse Ineta labiausiai mėgsta lankytis su šeima – pavalgius desertų Žvaguliai traukia pramogauti. „Ir dabar eisime į batutų parka – reikia išnaudoti cukraus perteklių“, – juokėsi šventės viešnia.

Susirinkę svečiai skanavo klientų jau pamėgtus desertus ir tuos, kurie dar visai neseniai papildė valgiaraštį. Garsios viešnios puikiai įvertino baltyminį desertą, kuriuo leidžiama smaližiauti net balerinoms. Desertas buvo pagardintas maskarponės kremu, šviežiais vaisiais ir uogomis.

Ne ką mažiau komplimentų sulaukė prancūziški plikytos tešlos pyragaičiai, pagardinti riešutų kremu, karamele ar pistacijų, aviečių įdaru. Mažiesiems svečiams labiausiai patiko sausainiai su pienišku šokoladu, nepamirštos liko ir gardžiosios kanelės.

Renginio organizatorių nuotr./ Inga ir Aivaras Stumbrai su dukra Estela ir sūnumi Gabrieliumi
Renginio organizatorių nuotr./ Inga ir Aivaras Stumbrai su dukra Estela ir sūnumi Gabrieliumi
Renginio organizatorių nuotr./Dainė ir Donatas Baumilos su su dukra Smilte
Renginio organizatorių nuotr./Dainė ir Donatas Baumilos su su dukra Smilte

Renginyje daugiausiai liaupsių sulaukė riešutinis tortas su sunkiu, šokoladiniu biskvitu, riešutų sviesto pertepimu, pagardintas juodaisiais serbentai, sūdyta karamele.

Nepastebėtas neliko ir vienas populiariausių tortų su biskvitu be gliuteno, gaiviu mango įdaru, žaliosios citrinos ir jogurto putėsiai ir balto šokolado akcentais. Tai ypatingai lengvas tortas, kurį jau spėjo pamilti neriebių saldumynų gerbėjai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius