Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Nauja gurmaniška vieta suviliojo garsenybių būrį: vaišinosi spurgomis, kvatojo su klounais

Sekmadienio popietę gardžiam maistui neabejingi, stilingas gastronomines vietas užsienyje ir Lietuvoje mėgstantys išbandyti gurmanai susirinko į „Uptown Bazaar“ atidarymą.
Zita Kelmickaitė, Liutauras Salasevičius, Elena Puidokaitė, Dovilė Filmanavičiūtė, Beata Nicholson
Zita Kelmickaitė, Liutauras Salasevičius, Elena Puidokaitė, Dovilė Filmanavičiūtė, Beata Nicholson / Asmeninė nuotr.

Su nauja Vilniuje įsikūrusia maitinimo ir prekybos vieta atvyko susipažinti būrys garsenybių.

Tarp jų – kulinarinių laidų vedėja Beata Nicholson, prodiuseris ir gyvenimo būdo laidų vedėjas Edvardas Žičkus, dizaineris Liutauras Salasevičius, kelionių organizatorius Rimvydas Širvinskas-Makalius, dizainerė Viktorija Jakučinskaitė, muzikologė Zita Kelmickaitė, skaitmeninės rinkodaros specialistė Dovilė Filmanavičiūtė, prodiuserė Elena Puidokaitė, prekės ženklo „Coocoomos“ kūrėjai Eduardas Fedotovas ir Rūta Mackevičiūtė, prodiuseris Martynas Tyla ir Neringa Zeleniūtė, stilistė Agnė Jagelavičiūtė su vyru Mantu Volkumi ir daugelis kitų gerai žinomų žmonių.

Asmeninė nuotr./„Uptown Bazaar“ atidarymo akimirka
Asmeninė nuotr./„Uptown Bazaar“ atidarymo akimirka

Pasak naujos urbanistinio stiliaus gastronominės vietos idėjos autorės ir šio projekto įgyvendintojos Renatos Polujanskienės, „Uptown Bazaar“ tikslas suburti visus Vilniaus gurmanus bei sostinės svečius ne tik apsipirkti šviežių produktų, bet ir skaniai pavalgyti bei smagiai praleisti laiką.

„Kviečiu geram maistui ir kokybiškiems produktams neabejingus gurmanus užsukti. Tai vieta, kurioje galėsite prisipildyti lėkštes ir viską, ko reikia gausiam jūsų namų stalui“ – teigė Renata Polujanskienė.

Asmeninė nuotr./„Uptown Bazaar“ atidarymo akimirka
Asmeninė nuotr./„Uptown Bazaar“ atidarymo akimirka

„Uptown Bazaar“ atidarymo metu svečiai mėgavosi išskirtiniais pasaulio virtuvės patiekalais. Čia galima buvo išbandyti japoniškų, ispaniškų, olandiškų, meksikietiškų bei kitų tautų tradicinių patiekalų ir desertų.

Linksmą gastronominio turgaus šurmulį ir puikią nuotaiką palaikė cirko artistai-kojūkininkai. Šventėje dalyvavę vaikai buvo ne tik įtraukti į linksmuolių klounų pasirodymus, bet ir galėjo vaišintis įspūdingais saldėsiais, pamėgtais blyneliais bei niekur Lietuvoje neragautomis spurgomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius