Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Garsius klaipėdiečius suviliojo šviežių omarų vakarienė

Jūros gėrybes dievinantys gurmanai egzotiškųjų omarų dabar gali paragauti ne tik Vilniuje ar atostogaudami prabangiuose pasaulio kurortuose, bet ir atvykę į Klaipėdą.
Nijolė Pareigytė-Rukaitienė
Nijolė Pareigytė-Rukaitienė / „Foxes“ nuotr.

Uostamiestyje duris atvėrė antras Lietuvoje restoranas „Foxes“, kuriame išbandyti išskirtinio meniu susirinko kviestiniai svečiai.

Omarų degustacinėje vakarienėje dalyvavusi atlikėja ir TV projektų veidas Nijolė Pareigyte-Rukaitienė prisipažino dievinanti jūros gėrybes, tačiau dažniausiai jas valgydavo ne Lietuvoje. „Ragaudavau ten, kur jos yra šviežios ir nešaldytos. Man patinka kokybiškas maistas, todėl visada ieškau tik geriausio. Esu nustebinta šia vieta. Švieži omarai Lietuvoje!“ – teigė Nijolė.

„Foxes“ nuotr./Nijolė Pareigytė-Rukaitienė
„Foxes“ nuotr./Nijolė Pareigytė-Rukaitienė

Omarų vakarienei neatsispyrė ir visada besišypsantis renginių vedėjas Remigijus Žiogas. Jo nuomone, omarai tinka ne visiems. „Šis patiekalas skirtas žmonėms kurie vertina kokybę, bendravimą ir iššūkius, suteikiančius gyvenimui spalvų ir skonių. Aš su žmona, kai tik yra galimybė, visada ieškome vietų, kur paragauti jūros gėrybių, juk mes klaipėdiečiai, mums tai artima“, – tvirtino renginių vedėjas.

„Foxes“ nuotr./Vilius ir Violeta Tarasovai bei Elena Puidokaitė
„Foxes“ nuotr./Vilius ir Violeta Tarasovai bei Elena Puidokaitė

„Jūros gėrybės ir ypatingai omarai man visada primena šiltus kraštus ir asocijuojasi su atostogomis. Juk turėdami tokias vietas, kur gali pats išsirinkti šviežias gėrybes, mes jau nesame Europos periferija. Atvirkščiai – turime nuostabiai jaukų ir stilingą Klaipėdos kraštą, kuris šiandien gali palepinti net reikliausius gurmanus“, – komplimentų negailėjo renginių organizatorė ir prodiuserė Elena Puidokaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius