Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Gerbėjų įvertintas I.Kazlauskaitės ir Ironvyto himnas antrąkart atidarė Palangos 1006 km lenktynes

Ketvirtadienį greičio ir azarto mėgėjai susirinko į metus lauktą reginį – atidarytos kasmetinės, jau devynioliktą kartą vykstančios „Aurum 1006 km lenktynės“. Atidaryme netrūko geros nuotaikos, o ją garantavo lenktynių himnas, kurį, kaip ir pernai, atliko reperio Vytauto Medinecko-Ironvyto ir dainininkės Ingridos Kazlauskaitės duetas.
 „Aurum 1006 km lenktynių“ atidarymas
„Aurum 1006 km lenktynių“ atidarymas / Luko Balandžio / 15min nuotr.

„Bendru nutarimu lenktynių himnu šiais metais liko ta pati daina. Ji pernai buvo smagiai priimta, atrado gerbėjų ratą ir patiko organizatoriams, tad mūsų paprašė pakartoti. Tuo labiau kad yra nemažai žmonių, kurie dainą norėjo išgirsti dar kartą“, − 15min pasakojo I.Kazlauskaitė.

Ingrida negailėjo gerų žodžių savo scenos partneriui Ironvytui, pabrėžusi, kad jai didelė garbė dainuoti drauge. „Man Vytas yra įdomus kaip dainų autorius, reperis ir aktorius. Tai itin spalvinga, įvairiapusiškai talentinga asmenybė. Negana to, jis yra jaunimo, ypač vaikinukų, berniukų, autoritetas. Matau, kaip jie jį stebi, seka kiekvieną ištartą žodį. Vytautas yra pozityvumą ir teisingą gyvenimo ideologiją propaguojantis atlikėjas, kurių, aš manyčiau, yra mažoka“, − sakė atlikėja.

Luko Balandžio / 15min nuotr./ „Aurum 1006 km lenktynių“ atidarymas
Luko Balandžio / 15min nuotr./ „Aurum 1006 km lenktynių“ atidarymas

Pasiteiravus, ar neplanuoja kartu su Ironvytu uždainuoti dažniau, ne tik lenktynių metu, I.Kazlauskaitė teigė, kad tai visai realu: „Iš tikrųjų būtų labai smagu. Aš tikrai turiu tokią svajonę, ir ja puse lūpų su Vytu jau pasidalinau. Norėčiau su juo daugiau bendrų dainų, daugiau bendrų pasirodymų ir daugiau kūrybinio bendradarbiavimo. Visada gera ir malonu būti šalia tokių žmonių."

VIDEO: Ingrida Kazlauskaitė ir Ironvytas Palangoje atliko 1006 km lenktynių himną

Ingrida skaičiavo, kad šiųmetės lenktynės – jubiliejinės, kuriose jai teko dainuoti. Ji neslėpė džiaugsmo dėl įgyto organizatorių pasitikėjimo, bet kartu svarstė, jog galbūt atėjo metas savo vietą užleisti kažkam kitam.

Luko Balandžio / 15min nuotr./ „Aurum 1006 km lenktynių“ atidarymas
Luko Balandžio / 15min nuotr./ „Aurum 1006 km lenktynių“ atidarymas

„Į savo, kaip dainininkės, biografiją jau galiu įsirašyti penkerias lenktynes. Visa tai tęsiasi nuo pasirodymo su daina „Tau tau tau“ dar 2013-aisiais. Smagu, kad organizatoriai pradeda neįsivaizduoti šio gražaus renginio be manęs.

Tačiau galvoju, kad turbūt jau labai daug visko pasakiau, prisidėjau, kuo galėjau, kad lenktynės variklių gaudesy būtų kuo dainingesnės. Tad gal atėjo laikas kūrybinę estafetę perduoti kam nors kitam ir atnešti naujų vėjų“, − mintimis dalijosi I.Kazlauskaitė.

Luko Balandžio / 15min nuotr./ „Aurum 1006 km lenktynių“ atidarymas
Luko Balandžio / 15min nuotr./ „Aurum 1006 km lenktynių“ atidarymas

Paklausta, ar šiemet nesulaukė pasiūlymo ne tik padainuoti, bet ir dalyvauti pačiose lenktynėse, atlikėja tikino, kad tokių pasiūlymų būta, tačiau jų teko atsisakyti dėl laiko stokos.

„Buvo įvairių pasiūlymų, juk vyksta moterų iššūkio ralis. Ir nors aš labai palaikau visas važiuojančias moteris bei žinau, kad tai išties labai gera patirtis, adrenalinas, šį kartą šiam azartiškam iššūkiui ryžtis negalėjau. Dabar daugiausiai mano laiką užima filmavimai, pasiruošimas naujam televizijos sezonui, į kurį rudenį žengsiu visa koja, dalyvaudama ne viename projekte“, − kalbėjo Ingrida.

I.Kazlauskaitė pasakojo, kad neįsivaizduoja savo gyvenimo be greičio, tačiau kelyje, vairuodama mėgstamą „Volkswagen New Beetle“ automobilį, stengiasi būti kaip įmanoma pavyzdingesnė vairuotoja.

„Esu greitų apsukų žmogus. Bet, būdama automobilyje tarp kitų eismo dalyvių, suprantu, kad privalu laikytis saugaus eismo taisyklių ir neviršyti greičio. Visuomet sakau, kad jei nesaugai savęs, tai nors saugok kitą. Aišku, yra puikių progų, kur galima išsidūkti, kaip kad kartodromai, autodromai, moterų raliai, kuriuose teko ne kartą dalyvauti. Tačiau kelyje adrenalinas neturi atimti proto ir savisaugos instinkto“, − sakė atlikėja.

Luko Balandžio / 15min nuotr./ „Aurum 1006 km lenktynių“ atidarymas
Luko Balandžio / 15min nuotr./ „Aurum 1006 km lenktynių“ atidarymas

Ingrida taip pat atskleidė, kad lenktynėse ištikimai palaiko Ramūno Čapkausko ekipažą: „Tai mano mylimas lenktynininkas, kurį „Ingrida & Girls ONLY“ komanda yra lydėjusi ne kartą. Todėl mano širdis ir dabar yra kartu su juo. Prašau Dievulio, kad saugotų, ir laikau tvirtai suspaudusi kumščius.“

Kasmet Palangos lenktynės pritraukia šimtatūkstantines žiūrovų minias, o lenktynių transliacijos per televiziją stebimos bemaž milijoninės žiūrovų auditorijos. Neabejotinai šį savaitgalį kurortas taps pagrindine linksmybių sostine.

Daugiau atidarymo akimirkų − galerijoje:

VIDEO: MES LEKIAME SU VĖJU - Ingrida Kazlauskaitė (''ENEOS 1006km'' Official video 2016 m.)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius