-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gerda Žemaitė sūnaus 1-ąjį gimtadienį suorganizavo internetu: „Turbūt taip ir margučius daužysim“

Penktadienį Žemaičių namuose įvyko šeimai svarbi šventė – jų sūnui Nikolui suėjo vieneri. Kaip 15min pasakojo „TV pagalbos“ žvaigždė Gerda, gimtadienio organizacija vyko kiek kitaip nei įprasta – artimiesiems jis buvo transliuojamas internetu.
Gerdos Žemaitės sūnaus gimtadienio akimirka
Gerdos Žemaitės sūnaus gimtadienio akimirka / Asmeninio albumo nuotr.

Karantino laikotarpiu šventės daugelio namuose persikėlė į internetinę erdvę. Ne išimtis ir Žemaičių šeima.

„Žmonės gal dar taip nepratę daryti. Bet, kadangi mano vyras dirba nuotoliniu būdu, jis labai dažnai rengia videokonferencijas, tai jam ir šovė tokia mintis, kad tokiu būdu, kad ir trumpai, galėtume visi pabūti kartu“, – apie tai, kaip kilo idėja organizuoti internetinį gimtadienį, pasakojo G.Žemaitė.

Kaip teigė „gelbėtoja“, namuose šventė vyko įprastai, o videoskambučio metu Nikolo močiutė ir Gerdos sesės šeima turėjo galimybę ją stebėti. „Pirmąją žvakę Nikolas užpūtė matant visiems artimiausiems“, – džiaugėsi moteris.

Gimtadienio akimirkos – galerijoje:

G.Žemaitę net iš dalies nustebino tai, jog šitoks gimtadienio formatas gali būti visai įdomus. „Aišku, neįprasta, aišku, kad norėtųsi būti kartu, ypač dabar, kai visi vieni kitų yra pasiilgę. Bet tam tikrais atvejais, kai tą momentą norisi visiems būti kartu, situaciją galima kažkaip ir išspręst“, – aiškino ji.

Pats sugimtuvininkas – jau vienerių Nikolas – šventę įvertino entuziastingai. „Jis jautėsi labai gerai, bet jis ir apskritai labai linksmas vaikas. Jam patiko, kad aplinkui buvo daug balionų, nes mūsų namuose tiek balionų niekada nebuvo. Kas yra keista, jam labai patiko juos sprogdinti, jis visiškai nė nekrūptelėjo. Aišku, nemanau, kad jis ką nors suprato, kas čia vyko“, – juokėsi moteris.

Žemaičių šeimai, anot „TV pagalbos“ žvaigždės, pirmieji gimtadieniai yra itin svarbūs. Dėl to mažasis Nikolas gavo ir simbolinę dovaną – naktipuodį, kuris rodo jau kitą jo raidos etapą.

Asmeninio albumo nuotr./Gerdos Žemaitės sūnaus gimtadienio akimirka
Asmeninio albumo nuotr./Gerdos Žemaitės sūnaus gimtadienio akimirka

„Jis gavo dvi dovanas – medinį lavinamąjį žaislą ir naktipuodį. Pagalvojau, ko čia reikėtų, kad būtų tikrai naudinga. Mąsčiau, kad dabar bus pats metas pradėti pratintis prie puoduko“, – sakė Gerda.

Tiesa, internetinio šventės formato Žemaičių šeima artimiausiu metu apleisti neketina. „Mano mamai labai patiko, kad visi buvome kartu. Ji sakė, kad jau ateinantį kartą turbūt ir margučius daužysime vieni su kitais tokiu būdu“, – prisiminusi karantinines Velykas juokėsi „gelbėtoja“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius