Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti

Giedrius Savickas netyčia išsidavė, kad propaguoja veganinę mitybą

Sekmadienio vakarą LNK jau antroji muzikinė laida „Aš matau tavo balsą“. Žaidimas įtraukia ne tik savo detektyvą primenančiomis taisyklėmis, bet ir socialiniu aspektu: kiekvienoje laidoje atspėjęs, kuris dainininkas geras, o kuris blogas, pagrindinis žaidimo dalyvis gali laimėti net iki 10 tūkst. eurų. Šį sekmadienį tai padaryti bandys laidų vedėjas Džiugas Siaurusaitis bei aktorius Giedrius Savickas, kurie žaidžia, kad laimėtus pinigus atiduotų organizacijai „Gelbėkit vaikus“.
Džiugas Siaurusaitis ir Giedrius Savickas
Džiugas Siaurusaitis ir Giedrius Savickas / LNK nuotr.

Veganas bandys atpažinti veganą

Kiekvienas dainininkas pasirodantis žaidime „Aš matau tavo balsą“ pristato ir savo tikrą ar netikrą profesiją arba hobį. Bandydamas „prigauti“ veganu prisistačiusį dainininką, Giedrius Savickas net išsidavė, kad į filmavimą atėjo geltonais delnais.

„Pažiūrėkite, mano rankos geltonos, o nuo ko?“, – klausė Giedrius, o veganu prisistatantis dainininkas nė nemirktelėjęs atspėjo, kad tai – nuo ciberžolių.

„Visiškai teisingai!”, – stebėjosi Giedrius, kuris pats jau kurį laiką propaguoja veganinę mitybą.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Konferencijoje „Moters vizija“ dalyvauja Giedrius Savickas
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Konferencijoje „Moters vizija“ dalyvauja Giedrius Savickas

Tačiau veganizmas – ne vienintelis socialiai atsakingas „hobis“ laidoje – su mikrofonu pasirodys ir kraujo donoras, kurio muzikinius gebėjimus nuspėti taps sunku net muzikos profesionalams.

„Arba jis visiškai nemoka dainuoti, arba jis tobulai vaidina, taip nuleisdamas mums visiems čia spėliojantiems kraujo“, – suko galvą Monika Liu.

Mėgsta linksmas apgavystes

Su scenos menais puikiai susipažinusiems Giedriui ir Džiugui atpažinti apgaulę ir vaidybą neturėtų būti labai sunku. Paprašius prisiminti smagiausias gyvenimo apgaules, Džiugas šypsojosi, kad geriausi prisiminimai, vienareikšmiškai – iš vaikystės.

„Pamenu, mane su sese prižiūrėdavo močiutės sesuo, mes ją vadindavome tetule. Na ir mes mėgdavome visaip papokštauti... Pavyzdžiui, sesuo atsiguldavo virtuvėje ant grindų, pasiimdavo peilį ir apsiliedavo pomidorų sultimis. Na, o mano darbas būdavo pakviesti tetulę šaukiant: „tetule, tetule, Rasa pasipjovė!“. Na, mums tada buvo 6 ir 10 metų, tai atrodė tikrai smagu“, – vaikiškas išdaigas bei apgaules prisiminė Džiugas ir papildė, kad ir jam pačiam patinka į jį nukreiptos kūrybingos apgaulės ar staigmenos, žinoma, jei jos būna su laiminga pabaiga.

Monikos Požerskytės nuotr./Džiugas Siaurusaitis. 2021
Monikos Požerskytės nuotr./Džiugas Siaurusaitis. 2021

„Tik ruošiant staigmeną svarbu įsitikinti, ar tikrai žmogus jos nori“, – juokėsi Džiugas.

Kaip Džiugui Siaurusaičiui, Giedriui Savickui bei penkiems muzikiniams detektyvams: Monikai Liu, Monique, Karolinai Meschino, Indrei Kavaliauskaitei bei LNK sporto žinių vedėjui Adomui Griniui sekėsi demaskuoti blogus dainininkus ir ieškoti gerų ir ar jiems pavyks laimėti 10 tūkst. eurų organizacijai „Gelbėkit vaikus“, bus galima pamatyti jau šį sekmadienį 19.30 per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius