-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Giedrius Savickas parodijavo baladę apie serijinį žudiką dainavusį kolegą Marių Jampolskį

Gruodžio mėnesį pasirodęs aktoriaus Mariaus Jampolskio ir dainininkės Urtės Šilagalytės bendras vaizdo klipas „Henry Lee“ sulaukė ne tik interneto komentatorių kritikos. BTV šou „Mano laida“ taip pat nusprendė nelikti nuošalyje ir sukūrė šio klipo parodiją.
G.Savickas sukūrė M.Jampolskio klipo parodiją
G.Savickas sukūrė M.Jampolskio klipo parodiją / 15min.lt montažas

M.Jampolskis ir U.Šilagalytė vaizdo klipą „Henry Lee“ sukūrė pagal dainininkų Nicko Cave‘o ir P.J. Harvey to paties pavadinimo dainą. Klipe, filmuotame viename sostinės miegamųjų rajonų, galima išvysti ir apsinuoginusią U.Šilagalytę. Interneto komentatoriai šį lietuvaičių klipą negailestingai sukritikavo.

Laidos „Mano laida“ anonse galima išvysti, kad M.Jampolskį parodijuojamame klipe vaidina jo kolega, aktorius Giedrius Savickas.

„Daug kas labai mėgo šią Nicko Cave'o dainą. Kai pamačiau lietuvišką versiją „Facebooke“, N.Cave'as mano akyse dar labiau pakilo. Mes visi pamatėme šį klipą ir nusprendėme daryti parodiją“, – kalbėjo G.Savickas.

Aktorius, kuris kadaise kartu su M.Jampolskiu filmavosi TV3 seriale „Moterys meluoja geriau“, pasipiktino klipu, kuriame pasirodė jo kolega. Vaizdo klipas, kurį prodiusavo Žilvinas Žvagulis, G.Savicko nuomone, primena 1987 metais pasirodžiusį Ž.Žvagulio klipą „Neliūdėk, liūte“.

„Atrodo, kad ir šis klipas sukurtas 90-ais metais. Jausmas toks, lyg užėjus į banditų barą: dirbtinės gėlės, veidrodžiai, veidrodinės lubos – kažkoks nesusipratimas. Man atrodo, kad taip elgtis su daina negalima. Kas bus, jei aš betoniniu kurortiniu stiliumi imsiu perrašinėti Tolstojų? Sukurk savo dainą ir vaizdo klipą – tada viskas bus puiku“, – piktinosi G.Savickas.

Pasak „Mano laida“ aktoriaus, dainoje „Henry Lee“ apdainuojamas amerikiečių serijinis žudikas H.Lee, kuris yra nužudęs apie 350 žmonių ir tapęs dar 600 žmogžudysčių bendrininku. Pasak aktoriaus, lietuviška klipo versija nepadeda atspindėti šios tragiškos istorijos.

„Čia ne kažkoks pyktis ant M.Jampolskio. Visi mano priekaištai pasireiškia ne maištu, komentarais ar pareiškimais, o kūryba, darbu. Tai yra geriausi priekaištai, nes nereikia jų sakyti žodžiu, ginčytis“, – teigė G.Savickas.

Kartu su G.Savicku parodijuojamame klipe pasirodo aktoriaus bičiulė Erika, gyvenanti Prancūzijoje. „Erika – ne aktorė, bet ji viską atliko gerai, kaip aktorė“, – teigė jis.

BTV laidos „Mano laida“ anonsas:

VIDEO: BTV laidos "Mano laida" anonsas (2012 01 18)

Mariaus Jampolskio ir Urtės Šilagalytės daina:

VIDEO: Urte ir Marius Jampolskis "Henry Lee"

Kūrinio originalią versiją atlieka Nickas Cave‘as ir P.J Harvey:

VIDEO: Nick Cave & P.J Harvey -Henry Lee

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius