Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gilia iškirpte dėmesį prikausčiusi Monika Pundziūtė-Monique sulaukė Rolando Mackevičiaus replikos

Monika Pundziūtė-Monique stebina ne tik išskirtiniu balsu, bet ir dažnais stiliaus pokyčiais. Technikos apdovanojimuose pasirodžiusi ant scenos ji žiūrovams atėmė žadą. Visų akys krypo į gilią merginos iškirptę.
Monika Pundziūtė
Monika Pundziūtė / Arno Strumilos / 15min nuotr.

Vos ant scenos užlipusi Monika iš karto gavo ir renginio vedėjo Rolando Mackevičiaus repliką: „O tu nepamiršai šiandien ko nors..?“ Tačiau Monika Pundziūtė-Monique nė akimirkai nesutriko ir atšovė: „Tikrai ne!“.

O ir ant mėlyno kilimo mergina kaip visada atrodė savimi pasitikinti, fotografams pozavo su plačia šypsena. Ryškiu ir spalvingu stiliumi išsiskirianti atlikėja šį kartą pasipuošė juodu švarku bei ilgais džinsiniais batais.

Arno Strumilos / 15min nuotr./Monika Pundziūtė
Arno Strumilos / 15min nuotr./Monika Pundziūtė

Puikiu stiliaus akcentu tapo mėlyna, elegantiška skrybėlaitė, o akį traukiančią išvaizdą užbaigė ryškus, prie aprangos pritaikytas makiažas.

15min primena, kad Vilniaus „Siemens“ arenoje įvyko jubiliejiniai penktieji „Tech Top 2019“ apdovanojimai, kuriuose buvo paskelbta ir apdovanota visuotiniu žiūrovų balsavimu bei ekspertų komisijos išrinkta geriausia metų technika.

Šou organizatoriai arenos scenoje suprojektavo įspūdingą, realaus dydžio išmanųjį namą su spalvingais kambariais, kuriuose pasirodymus sukūrė didžiausios muzikos žvaigždės.

Raudonuoju „Tech Top 2019“ kilimu žengė nominacijas teikę Monique, Monika Marija, Naglis Bierancas, Karolina Meschino, Remigijus Daškevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius