-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gimtadienio dieną aktorius Edgaras Bechteris tapo tėčiu: dukrai suteikė retą vardą

Aktoriaus Edgaro Bechterio ir jo žmonos Modestos Stonkutės šeimoje kaip niekada džiugios permainos – pora tapo tėvais. Dukters jie susilaukė gegužės 30-ąją, Edgaro gimimo dieną.
Gimtadienio dieną aktorius Edgaras Bechteris tapo tėčiu: dukrai suteikė retą vardą
Gimtadienio dieną aktorius Edgaras Bechteris tapo tėčiu: dukrai suteikė retą vardą / Asmeninio albumo ir 15min nuotr.

Pirmagimę Edgaras ir Modesta pavadino Altaja. Tai – graikų kilmės vardas.

Naujiena apie šeimos pagausėjimą aktorius pasidalino ir kartu su savo sekėjais socialiniame tinkle, čia įkėlė ir dukters nuotrauką. Nuoširdžiame laiške jis ne tik dėkojo visiems už sveikinimus, bet ir atskleidė, kiek daug prasmės jo gyvenimui suteikė žmona Modesta.

„Didelis AČIŪ jums už sveikinimus.

Per pastaruosius keletą metų beveik galutinai praradau savyje romantiką, kuo labai džiaugiuosi, nes jaučiu, kad pradėjo rastis many kitų, anksčiau neregėtų dalykų: humoro jausmas, saviironija, planavimas, emocijų nukreipimas ne į save, o į profesiją, tikslus. Galvojau, kai gims dukra, parašysiu kokį nors ironišką dalyką, tipo:

SAKOMA: „TIK STIPRIEMS VYRAMS GIMSTA MERGAITĖS“. BUVAU ĮSITIKINĘS, KAD GIMS BERNIUKAS.

Gimė. Nesinori taip rašyti. Norisi viešai padėkoti savo žmonai, kad visi sužinotų, kodėl ji man tokia nuostabi. Mano žmona. Ačiū Tau už tavo kalbėjimo dovaną: tu mokai mane diskutuoti, reikšti savo nuomonę drąsiai. Pasirodo, diskusija nebūtinai turi pereiti į konfliktą. Ačiū už tavo dovaną, pavadinimu „feminizmas“. Pasirodo, man nebūtina amžinai įrodinėti savo vyriškumą per durų atidarymą, sąskaitos turinį, iki kaulo romantiškomis vakarienėmis.

Turėjome tikrai finansiškai labai sunkių akimirkų, bet tu, net ir nemylėdama mano profesijos, visada, tiesiogiai ir netiesiogiai, neleisdavai man mesti, pasiduoti. Pasirodo, vyras nieko neturi. Čia man didžiausias atradimas, kuris neapsakomai išlaisvino. Vyras ir moteris turi, jeigu nori. Vyras ir moteris. Lygūs individai, padedantys vienas kitam likti ištikimiems sau.

Kas keisčiausia, per tuos kelerius metus, kuriuos esu su tavimi, karjeroje padariau didžiausią progresą, nors ir nesivaikiau to tipiško „vyriškumo“. Ačiū, kad pertvarkei manyje sąvoka „vyriškumas“ į žmogiškumą. Ačiū Tau, Modesta Bechter, už šią naują gyvybę, kurią mes kartu su tavimi pasistengsime paversti išsilavinusiu, laisvu ir ištikimu sau žmogumi“, – rašė E.Bechteris socialiniame tinkle.

15min primena, kad aktorius Edgaras Bechteris ir jo mylimoji mados srityje dirbanti Modesta Stonkutė susituokė 2018-ųjų vasarą prie Šventosios senojo molo.

Edgaras ir Modesta susipažino grupės „balú“ klipo filmavimo aikštelėje. Kadangi abu gyveno Antakalnyje, išsikvietė bendrą taksi. Pakeliui Edgaras nusprendė nusipirkti ledų ir nepamiršo bendrakeleivės, kuri jau buvo spėjusi kristi į akį.

Asmeninė nuotr./Edgaras Bechter ir Modesta Stonkutė
Asmeninė nuotr./Edgaras Bechter ir Modesta Stonkutė

„Modesta mane sužavėjo savo išmintimi, lengvumu. Su ja įdomu kalbėtis, vaikščioti į teatrą, žiūrėti kiną. Šalia jos aš noriu būti geresnis. Jos susižavėjusios akys – didžiausia mano siekiamybė. Tai mane motyvuoja daryti daugiau, geriau, kiekvieną dieną būti geresniam nei vakar. Juk mes visi vertiname žmogų pagal tai, kaip jaučiamės šalia jo. Aš jaučiu, kad tobulėju. Noriu bendrakeleivio, su kurio niekada nestovėsiu vietoje“, – komplimentus žmonai žėrė aktorius.

Judviejų sužadėtuvės įvyko 2017-aisiais, Modestai pačiu netikėčiausiu metu.

„Sužadėtuvės atrodė labai paprastai iš pirmo žvilgsnio, bet labai stebuklingai mūsų viduje: pasipiršau naktį po kaldra. Ją reikėtų išsaugoti, bet po šios nakties liko tik gabalėlis“, – apie sužadėtuves pasakojo Edgaras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius