Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gintarė Karaliūnaitė besibaigiant skyrybų procesui: „Jis vis dar grasina“

Kauno apylinkės teisme ketvirtadienį tęsėsi atlikėjos Gintarės Karaliūnaitės-Canuel ir jos sutuoktinio Marco Andre Canuelio skyrybų procesas. Posėdžiuose sprendžiamas ir jųdviejų dukros gyvenamosios vietos nustatymo klausimas. Abi pusės tikisi, kad skyrybų procesas netrukus bus baigtas.
Gintarės Karaliūnaitės ir Marco Andre Canuel skyrybos
Gintarės Karaliūnaitės ir Marco Andre Canuel skyrybos / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

M.A.Canuelis 15min pasakojo, kad didžiausi nesutarimai kyla dėl dukros lankymo tvarkos. Jo teigimu, su vaiku norėtų praleisti daugiau laiko. „Turiu daug planų savaitgaliui. Su dukra norėčiau pasivažinėti dviračiais, nueiti į baseiną. Vaiką norėčiau pasiimti nuo pat ryto, tačiau leidžia tik 12 val. dienos“, – pasakojo buvęs dainininkės vyras.

„Tam, kad galėčiau būti su dukra, paaukojau savo karjerą Kanadoje“, – tikino vyras.

Paklaustas, ar prisideda prie dukros išlaikymo, M.A.Canuelis atskleidė, kad paskutiniai trys mėnesiai Lietuvoje jam finansiškai sunkūs, nes nepavyksta surasti gerai apmokamo darbo.

Nors, vyro teigimu, G.Karaliūnaitė nerimauja, kad dukros tėvas gali bandyti vaiką išsivežti į Kanadą. Jis patikino, kad vaiko ir motinos išskirti nesiekia.

Prieš posėdį dainininkė 15min pasakojo, kad svarbiausia yra užtikrinti saugią tėvo ir dukros bendravimo aplinką.

„Į kompromisus tikrai stengiuosi eiti. Laikausi nustatytos bendravimo tvarkos. Jis daug susitikimų praleidžia, remdamasis įvairiomis priežastimis. Stengiuosi, kad ryšys tarp dukros ir tėčio nenutrūktų. Jie bendrauja, ir tikiuosi, kad bendraus toliau. Tiesiog reikia nustatyti ribas, kad vėliau nekiltų konfliktų“, – sakė dainininkė.

„Gyvenu savo gyvenimą ir stengiuosi savęs nemurkdyt visame šitame reikale. Stengiuosi į viską žiūrėti optimistiškai, net jeigu reikės kažkokias sumas grąžinti, tai pinigai uždirbami. Nesitikiu pralobti“, – sakė atlikėja.

15min atlikėja teigė, kad vis dar sulaukia vyro grasinimų. „Svarbiausia, kad žmogus vis dar grasina, nori šantažuoti, meluoti. Tai nėra gerai. Šiandien jis man išsakė daug blogų ketinimų, kurių turi“, – atviravo atlikėja.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Gintarės Karaliūnaitės ir Marco Andre Canuel skyrybos
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Gintarės Karaliūnaitės ir Marco Andre Canuel skyrybos

15min primena, jog teismų duris varstyti sutuoktiniai pradėjo šių metų vasarį. Pasak G.Karaliūnaitės, ji ir M.A.Canuelis kartu negyvena jau nuo 2015-ųjų, praėjus dvejiems metams po slapta įvykusių vestuvių jie pasuko skirtingais keliais.

Tačiau apie oficialias skyrybas pora pradėjo kalbėti tik prieš kiek daugiau nei pusmetį. Pasak atlikėjos, sutuoktinis siekia prisiteisti dukters globą, nors su ja beveik nebūna, maža to, nori, kad mergaitei būtų suteikta Kanados pilietybė.

Anksčiau atlikėja yra tvirtinusi, kad dar pernai metų vasarą bandė su vyru kilusias problemas spręsti be teismo įsikišimo, svarstė ir apie skyrybų sutartį, net buvo pasiruošusi pati apmokėti išlaidas.

„Buvo suteiktas laisvas bendravimas (su dukra), buvo siūloma minimali alimentų suma, bet tada jis (M.A.Canuelis) pats nesutiko. Visą laiką jo versijos (kodėl) skyrėsi“, – sakė ji.

G.Karaliūnaitė ir M.A.Canuelis slapta susituokė 2013 metais. Po metų pora susilaukė dukters. Gintarė iš pirmosios santuokos augina sūnų. Ši santuoka su Marcu atlikėjai – trečioji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius