Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gintarė Karaliūnaitė pasiryžo kardinaliems išvaizdos pokyčiams: prisiaugino ilgus plaukus

Pavasaris – pokyčių metas, todėl atsinaujinti savo išvaizdą nusprendė ir dainininkė Gintarė Karaliūnaitė. Kurį laiką trumpų plaukų šukuosena besidžiaugusi moteris prisiaugino ilgas kasas. „Manau, kad moteriai labai gražu nešioti ilgus plaukus“ , – sakė Gintarė.
Gintarės Karaliūnaitės išvaizdos pokyčiai
Gintarės Karaliūnaitės išvaizdos pokyčiai / Stop kadras

Moteris prisipažino, kad jau ne pirmą kartą ryžtasi tokiems pokyčiams. Pasak Gintarės, vasarą laukia daug koncertų, todėl tai paskatino šiek tiek pakeisti savo išvaizdą. Tiesa, ilgi plaukai, anot dainininkės, suteikia grožio, atjaunina.

„Tie plaukų pokyčiai visada vyksta ir kartais net ne į gerą. Jau kuris laikas aš buvau užstrigusi trumpų plaukų šukuosenoje. Juos vis augindavau, paskui vėl ką nors prisidirbdavau. Gavau pasiūlymą kuriam laikui prisiauginti plaukus ir sutikau, nes vasarą laukia koncertai. Tenka pripažinti, kad ilgi plaukai man tinka, atrodau jaunesnė, gražesnė. Žinoma, tokių ilgų plaukų tikrai neauginsiu, nes labai sudėtinga juos prižiūrėti, tačiau neskubėjome nukirpti, kurį laiką pabūsiu. Galbūt pavyks atsiauginti ir savo natūralius plaukus“, – 15min kalbėjo G.Karaliūnaitė.

Gintarės Karaliūnaitės išvaizdos pokyčiai – galerijoje:

Paklausta, ar sunku prižiūrėti priaugintas kasas, moteris sako, kad reikia išties nemažai pastangų. Juk tai nėra savas plaukas, todėl linkęs veltis, yra gan sunkus. Gintarė tikina – norint, kad šukuosena atrodytų nepriekaištinga, prie veidrodžio reikia praleisti nemažai laiko.

Gintarės Eimantaitės nuotr./Gintarė Karaliūnaitė
Gintarės Eimantaitės nuotr./Gintarė Karaliūnaitė

„Esu ne kartą prisiauginusi plaukus, žinau jų pliusus ir minusus. Viskas labai priklauso nuo meistro ir pačio plauko – jis prigyja ar ne. Šį kartą plaukas atrodo kokybiškas, labai gerai pritaikytas prie mano plaukų spalvos, todėl kol kas problemų nėra. Tačiau aš nevaikštau kaip lėlė kiekvieną dieną, daug dirbu, todėl kartais man jie ir trukdo“, – prisipažino atlikėja.

Prieš mėnesį pasiūlymą prisiauginti ilgus plaukus gavusi Gintarė sakė dar ilgai svarsčiusi ar tikrai verta vėl turėti ilgas kasas. Iš pradžių atsisakiusi, vėliau ji peržiūrėjo „Eliteros“ grožio salono meistrės darbus ir pasiryžo šiai avantiūrai. Tiesa, moteris prisipažino, kad ir pati jau kuris laikas savo draugėms ir kolegėms priaugina ilgus plaukus.

„Plaukus moku priauginti jau 10 metų. Anksčiau, kai turėdavau daugiau laiko, tai darydavau dažniau. Išmokau, nes myliu plaukus, mano močiutė buvo kirpėja, turiu savyje tą geną. Būčiau turbūt ir aš visai nebloga kirpėja. Jau kurį laiką pati dažau sau plaukus, o jei ilgi plaukai, tai pati juos apsikerpu“, – sakė Gintarė.

Gintarės Eimantaitės nuotr./Gintarė Karaliūnaitė
Gintarės Eimantaitės nuotr./Gintarė Karaliūnaitė

Atlikėja 15min pasakojo, kad kartais jai kyla minčių atidaryti ir savo grožio saloną, o ypač, po tokių pokyčių: „Draugės man sako: „tu tiek žinai apie plaukus, atidarom grožio saloną“, bet iš tiesų nemanau, kad man reikėtų tai daryti. Atrodo viskas labai paprasta, tačiau tikrai ne. Kirpėjų darbas labai sudėtingas, pasiliksiu tai kaip savo mylimą hobį.“

Paklausta, kiek liko turėjo praleisti kirpėjo kėdėje, kol buvo priaugintos ilgos sruogos, Gintarė pasakojo net nusistebėjusi, kaip greitai ir paprastai viskas buvo atlikta. O dabar plaukai puikiai laikosi, todėl Gintarė jais liko patenkinta ir labai džiaugiasi.

Pasidomėjus, kokios tokių procedūrų kainos, atlikėja tikino, kad viskas priklauso nuo plauko, jo ilgio: „Nebūtina prie trumpų plaukų prisiauginti tiek sruogų, kiek buvo priauginta man. Svarbu labai gerai atsirinkti meistrus, esu turėjusi blogai priaugintus plaukus, kuriuos nešiojau vos savaitę, nes jie susivėlė. Jie gali sugadinti ir natūralius plaukus, netgi supjaustyti, jei kapsulė bus uždėta blogai.“

Tiesa, tokiems išvaizdos pokyčiams atlikėja ryžosi ne pirmą kartą. Anot žinomos moters, jai teko ne kartą nusivilti kirpėjų darbu, kartais iš grožio salonų išeidavo nusiminusi. Visgi dažnai savo išvaizdą mėgstanti keisti Gintarė tikisi, kad šį kartą priauginti plaukai jai suteiks tik pačias geriausias emocijas.

„Visada pasiryžtu kardinaliems šukuosenų pokyčiams ir iš 10 kartų – 9 baigiasi blogai. Manau, kad moteriai labai gražu nešioti ilgus plaukus, o ir dukrai jų nekerpu, džiaugiuosi jos garbanomis. Tačiau sugalvoji, kad reikia pakeisti plaukų spalvą, o iš tos pakeistos vėl keiti atgal. Tokiu būdu lieki be plaukų. Esu turėjusi ir juodus, raudonus, net žalius plaukus. Kartą prieš koncertą naktį teko pinti kasytes. Tikiuosi, kad su laiku būsiu atsargesnė“, – juokėsi G.Karaliūnaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius