-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gitaros virtuozas Aurelijus Globys po jubiliejinio koncerto sulaukė garsių kolegų siurprizų

Gitaros virtuozas Aurelijus Globys penktadienio vakarą muzikos mylėtojus sukvietė į neeilinį renginį. Vilniaus rotušėje surengtu koncertu jis paminėjo dvigubą jubiliejų – savo 50-metį ir 30-ies metų scenoje sukaktį. Pusantros valandos trukusi programa nepaliko abejingų, o pasibaigus koncertui A.Globys sulaukė malonių siurprizų.
Aurelijus Globys atšventė dvigubą jubiliejų
Aurelijus Globys atšventė dvigubą jubiliejų / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Tarp vakaro svečių buvo galima sutikti ir nemažai žinomų žmonių – A.Globio koncerto nepraleido ir verslo bei pramogų pasaulio atstovai. Toje pačioje Rotušėje vykęs vakarėlis čia tęsėsi iki vėlyvos nakties.

Nenuostabu, kad per tris karjeros dešimtmečius gitaros meistras spėjo susipažinti, susidraugauti su daugybę muzikantų. Keli jų po šventinio pasirodymo jam surengė malonų siurprizą.

Staigmeną čia paruošė Irena Starošaitė, susirinkusiems ji pristatė muzikinę programą, kurią dedikavo A.Globiui.

Abejinga neliko ir jau ne vienerius metus kartu su gitaristu scenoje koncertuojanti Ona Kolobovaitė. Drauge su A.Globiu pasirodžiusi pagrindiniame penktadienio koncerte, vėliau ji savo dainomis pačius ištvermingiausius pradžiugino dar kartą.

Muzikinę staigmeną čia paruošė ir Vladas Kovaliovas, drauge su juo – ir jo mylimoji Indrė Launikonytė.

Pats A.Globys labai džiaugėsi tokiomis kolegų, draugų staigmenomis. Išklausęs visus jaudinančius muzikinius sveikinimus jis pats darsyk užlipo į sceną ir rėžė padėkos kalbą.

Ryškiu vakaro akcentu tapo įspūdingas tortas – gitaros formos ir toks didelis, kaip tikra gitara. Įspūdingą desertą susirinkę svečiai ragavo pasigardžiuodami.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Aurelijaus Globio koncerto dūzgių akimirka
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Aurelijaus Globio koncerto dūzgių akimirka

Šis, dvejus metus ruoštas koncertas A.Globiui tapo dviguba švente. Gitaros virtuozas vos diena anksčiau paminėjo ir 50-ąjį gimtadienį.

„Paminėti sukaktis koncertu man – labai įdomus iššūkis. Juk norisi prisiminti ypatingas progas kitaip, ne tik prie stalo prisėsti, pavalgyti. Ruošdamasis koncertams norėjau išsikelti tam tikrus iššūkius, juk tai didelė atsakomybė, galiausiai – ir dovana sau pačiam“, – 15min sakė A.Globys.

TAIP PAT SKAITYKITE: Jubiliejiniame Aurelijaus Globio koncerte Rotušėje – gitaros muzikai neabejinga garsi publika

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius