Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Goda Alijeva Kaune atšventė 34-ąjį gimtadienį: atvyko garsios draugės, bet jų vyrai – nekviesti

Birželio 4-oji buvo ypatinga diena atlikėjai Godai Alijevai. Sušvelninus karantino sąlygas ji penktadienį su savo artimiausiomis draugėmis ištaikė puikią progą paminėti 34-ąjį gimtadienį. Pasveikinti jos atvyko grupės „69 Danguje“ merginos, Natalija Bunkė, lyg tikromis sesėmis tapusios merginos, su kuriomis bičiulystė užgimė dar darželyje ir mokyklos laikais. Į savo mažą privačią šventę Goda įsileido 15min ir paatviravo apie praėjusius metus, karantino džiaugsmus bei atskleidė ateities planus.
Godos Alijevos 34-asis gimtadienio akimirkos
Godos Alijevos 34-asis gimtadienio akimirkos / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Likus vos dienai iki gimtadienio Goda kaip tikra bitė darbininkė sukosi darbuose, bet atrado kelias laisvas minutes atviram ir nuoširdžiam pokalbiui. Žinoma moteris papasakojo visai neplanavusi šiais metais švęsti savo gimtadienio, o ir suorganizuoti šventę karantino sąlygomis nėra taip paprasta. Bet išsisukti, kaip juokavo G.Alijeva, nepavyko – pačios artimiausios draugės sugalvojo, kad nori nenori, reikia bent žvakutę ant torto užpūsti ir 34-to gimtadienio proga mergaitiškai susirinkus visoms pasišnekučiuoti.

„Nusprendėme su jomis ramiai pasėdėti restorane ir pakelti po taurę šampano. Šventės daryti nematau reikalo, nes ne jubiliejus, todėl mergaitiškai pabendrausime, atsipalaiduosime, aptarsime reikalus. Taip susirenkame jau kelis metus iš eilės. Kadangi neturiu antros pusės, šį kartą kviečiau visas merginas be vyrų“, – šypsojosi Goda pasakodama apie šventinį vakarą.

Godos Alijevos 34-ojo gimtadienio akimirkos – 15min galerijoje:

Dieną prieš gimtadienį kiekvienais metais Goda prisipažino jaučianti šiokią tokią įtampą, todėl dėl geresnės vidinės būsenos ir emocinės būklės jai norisi laiką praleisti ramiai, namuose. Tuomet ji susikaupia, apmąsto praėjusius metus.

„Aš esu labai jautri, mane tokie emociniai dalykai veikia. Taip jau nutiko, kad pastarąsias dienas daug dirbau, jaučiuosi truputį išsekusi ne tik fiziškai, bet ir psichologiškai, todėl jaučiu įtampą. Bet gimtadienio dieną tikiuosi pavyks atsipalaiduoti ir linksmai praleisti vakarą. O po šventės dažniausiai viskas būna kaip ranka nuimta“, – juokėsi G.Alijeva.

Goda šypsojosi pasakodama, kad draugės kiekvienais metais, nors ji ir atsisako, nepamiršta surengti šventės, todėl išsisukti nuo sveikinimų, kad ir kaip jai kartais norėtųsi, nepavyksta. Bet atlikėja džiaugiasi, kad dažniausiai bičiulių planai visada puikiai įgyvendinami ir galiausiai pavyksta linksmai praleisti vakarą.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Akimirka iš Godos Alijevos 34-ojo gimtadienio šventės
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Akimirka iš Godos Alijevos 34-ojo gimtadienio šventės

„Šie metai – ne išimtis, manau, smagiai pabūsime, atvažiuos „69 Danguje“ merginos, Natalija, mano vaikystės draugės. Nežinau kodėl, bet naujų žmonių mano gyvenime atsiranda labai mažai, o kuriuos turiu šalia savęs, labai saugau ir myliu. Džiaugiuosi, kad su bičiulėmis pavyksta išlaikyti gerus santykius, bus smagu jas visas vėl pamatyti kartu“, – prieš vakarėlį pasakojo žinoma moteris.

Goda paatviravo, kad kai kurios jos draugės dar yra išlikusios nuo darželio laikų, o jų ryšys itin stiprus. Kai reikia kokio nors patarimo ar norisi pasidalinti savo džiaugsmu, atlikėja visada turi kam paskambinti. Su dalimi artimų, gimtadienio šventėje apsilankiusių bičiulių G.Alijeva bendrauja ir nuo mokyklos.

„Mažiausiai 15 metų jos visos mano draugės. Tai laiko patikrinti žmonės“, – šypsojosi Goda.

34-ą gimtadienį švenčianti moteris į skaičius ir stereotipus dėmesio nekreipia. Ji sako vertinanti kiekvieną praėjusią gyvenimo akimirką, kuri suteikė daug brandos, patirties, išgyvenimus bei laiką ir žmones, kurie yra kartu su ja.

„Visą gyvenimą visur lydi stereotipai, bet kai tau jau tiek metų, nei į juos, nei į kalbas nekreipi dėmesio. Jaučiu, kad atsirado daugiau vidinės stiprybės. Aš tiksliai žinau, ko noriu, kaip gyvenu. Manęs pašalinis pasaulis ir žmonių apkalbos visiškai neliečia, jaučiuosi brandi šiuo klausimu“, – 15min pasakojo G.Alijeva.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Akimirka iš Godos Alijevos 34-ojo gimtadienio šventės
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Akimirka iš Godos Alijevos 34-ojo gimtadienio šventės

Prieš dvejus metus skyrybas išgyvenusi ir dar neseniai teismų duris dėl buvusio vyro šnipinėjimo varsčiusi moteris sako dabar jaučianti, kad gyvenimas ir vėl plaukia sava vaga, o į namus sugrįžo ramybė: „Manau, kad laikas visada viską sudėlioja į vietas, viskas yra gerai. Bijau net kažką sakyti, kad ir vėl ko nors neprisikalbėčiau.“

Ir kai gyvenimo audros nurimo, viskas, apie ką dabar svajoja Goda, yra susiję su jos dukros Tėjos ir sūnaus Amilio gerove. O ir paklausta, kokį norą sugalvos prieš užpučiant gimtadienio žvakutes, paatviravo, kad svarbiausia, jog vaikai būtų sveiki.

„Pinigai yra uždirbami, meilė ateina tada, kai jos nelauki ir visi kiti dalykai susiklosto savaime. Būtų net gėda ko nors Dievulio prašyti, dar daugiau norėti“, – nuoširdžiai kalbėjo Goda.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Akimirka iš Godos Alijevos 34-ojo gimtadienio šventės
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Akimirka iš Godos Alijevos 34-ojo gimtadienio šventės

Moteris džiaugėsi, kad ir karantinas leido daugiau laiko praleisti namuose, su atžalomis. Jai nereikėjo skubėti į koncertus ar kitus darbus, todėl visą savo dėmesį skyrė dukrai bei sūnui. Dėl to Goda sako, kad dar labiau sustiprėjo jų tarpusavio ryšys.

„Tvarkėmės savo namus, su vaikais, bendromis jėgomis sodinome gėles, medelius, krūmus, sūnus su dukra padėjo kasti įvairias duobes augalams, važinėjome po medelynus“, – džiaugėsi Goda.

Nors dabar jos didesniu dėmesiu džiaugiasi vaikai, tačiau nuošalyje nelieka ir prieš kelis metus pradėtas plėtoti drabužių verslas. Kol kas glaustinukėmis ir sportine apranga prekiaujanti Goda neišleido naujos kolekcijos, bet jos mintyse jau kirba naujos, būsimų darbų idėjos.

„Get Photo“ nuotr. /Goda Alijeva su dukra Tėja ir sūnumi Amiliu
„Get Photo“ nuotr. /Goda Alijeva su dukra Tėja ir sūnumi Amiliu

„Man labai patinka šis kūrybinis darbas, pats procesas, todėl tikrai nieko nenumetu ir nenutraukiu, toliau vyksta prekyba. Kai manęs paklausia, ką aš veikiau per karantiną, sakiau, kad dirbau 24 valandas per parą, nes esu mama, turiu savo drabužių liniją, dabar vedu ir laidą. Manau, kad esu pakankamai aktyvi kaip mama, kaip moteris“, – pasakoja Goda.

Aktyvi atlikėja yra ir socialinėje erdvėje. Ji sako, kad dažnai stengiasi pasirodyti instagrame, nes turi nemažą sekėjų armiją. Vos kelioms dienoms dingsta jos vaizdo įrašai ar nuotraukos, gerbėjai skuba sunerimti, pasidomi ar Godai viskas gerai.

„Neduok Dieve dingsti kelioms dienoms, jau visi klausinėja, kur aš esu, – juokiasi G.Alijeva. – Bet tikrai nėra taip, kad negalėčiau gyventi be socialinių tinklų, man tai nėra prioritetas. Aš leidžiu sau rinktis kiek juose noriu kalbėti, rodytis ir dalintis su žmonėmis.“

Gerbėjų neatsiginanti Goda dabar tik liūdi, kad kol kas yra sustojusi koncertinė veikla ir sako labai laukianti, kada vėl galės grįžti į sceną. Su grupe koncertuojanti atlikėja jau turi užsakymų vasaros sezonui, bet supranta, kad karantino sąlygos nuo jos nepriklauso, todėl dar kurį laiką muzikinės veiklos starto teks luktelti.

„Situacijos juk nepagreitinsi. Finansiškai man tai buvo sunkesnis periodas, bet džiaugiuosi, kad esu moteris, kuri turi pajamas iš kelių šaltinių. Galiu labai stipriai ir nesiskųsti“, – juokėsi G.Alijeva.

Todėl pozityvumo neslepianti Goda sakė gimtadienio proga sau norinti palinkėti tik naujų tikslų ir jų įgyvendinimo: „Mes dažnai juos susigalvojame, bet finišo nepasiekiame. Labai norėčiau dar vieno laiptelio į viršų, išmokti save kitaip realizuoti. Vidinės ir išorinės laisvės gyventi taip, kaip aš noriu, kaip dabar gyvenu ir toliau eiti tuo keliu.“

TAIP PAT SKAITYKITE: Pervalkoje 39-ą gimtadienį sutikusi Asmik Grigorian: „Didžiausia dovana – abu vaikai šalia“

TAIP PAT SKAITYKITE: Katažinai Zvonkuvienei – 40: apie sunkią vaikystę, joje atrastą talentą ir kelią į televizijos ekranus

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius