Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Goda Alijeva parduoda savo BMW: „Vėl noriu vairuoti visureigį“

Grupės „69 danguje“ narė Goda Alijeva nusprendė atnaujinti šeimos garažą – atlikėja parduoda BMW automobilį, kuriuo važinėjosi pastaruosius porą metų.
Goda Alijeva parduoda savo automobilį BMW
Goda Alijeva parduoda savo automobilį BMW / 15min ir asmeninio albumo nuotr.

„Laikas atsinaujinti, man reikia didesnės mašinos, ši per maža, esu pripratusi prie visureigių“, – 15min sako Goda.

Jos parduodamas BMW 535 sedanas pagamintas 2011 metais, tačiau juo Goda sako važinėjusi tik pastaruosius kelerius metus. Galiausiai suprato, kad anksčiau jos vairuoti visureigiai jai patinka labiau, kad šiuose ratuose ji jaučiasi ne taip patogiai, kaip norėtų, kad jai reikia daugiau erdvės.

„Priežasčių, kodėl noriu parduoti – daug. Ir dėl vaikų saugumo, ir dėl savęs pačios, ir patogumo. Atėjo noras atsinaujinti, o jei yra noras, vadinasi, reikia“, – kalbėjo atlikėja.

Iki šiol jos vairuoto BMW 535 rida – 130 tūkst. kilometrų, iš kurių ne taip mažai yra suvažinėjusi ir pati Goda – drauge su grupės merginomis jos ne kartą į koncertus vykdavo būtent šiuo automobiliu.

autoplius.lt/Godos Alijevos BMW 535
autoplius.lt/Godos Alijevos BMW 535

Keisti Godos automobilį buvo ne tik jos pačios, bet ir vyro, krepšininko Rolando Alijevo, sprendimas. Pasak Godos, jis tarė paskutinį žodį, o jai beliko tik sutikti ir pasidžiaugti atsinaujinimu.

„Mašinų stengiuosi neužlaikyti – pajaučiu, kad reikia keisti, ir keičiu. Esu ta, kuri mėgsta prisirišti, tačiau šįkart noriu didesnės“, – sakė Goda.

Tiesa, atlikėja prasitarė, kad jau turi ir naujus ratus. Naujas automobilis po ilgos pertraukos nebus pažymėtas BMW ženklu – Goda nuo šiol važinės „Mercedes-Benz“ visureigiu.

„Manau, kad ši mašina man dar nebus paskutinė, dar nesu tikra, ar ją ilgam pasiliksiu. Prieš BMW 535 vairavau X6, todėl pasiilgau panašaus automobilio. Ir nors visada jaučiau BMW silpnybę, dabar nusprendžiau atsinaujinti“, – sakė ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius