-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Goda Alijeva patyrė interneto įsilaužėlių ataką: liko be feisbuko, instagramo ir „Gmail“ pašto

Trečiadienį Goda Alijeva patyrė interneto įsilaužėlių ataką – moteris negali prisijungti nei prie feisbuko, nei prie elektroninio pašto, o nuo ketvirtadienio pasisavintas ir į jos instagramo profilis. Atlikėja sako turinti įtarimų, kas galėjo taip pasielgti.
Goda Alijeva
Goda Alijeva / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Trečiadienį bandžiusi prisijungti prie feisbuko ir savo elektroninio pašto atlikėja, drabužių kūrėja Goda sunerimo – netiko jokie prisijungimo duomenys... Ketvirtadienį nebepavyko įeiti ir į instagramo profilį.

„Pakeistas slaptažodis ir netgi mano elektroninio pašto vardas – anksčiau buvo Goda Alijeva, o dabar pakeistas į mano buvusią pavardę, Sabutytę. Kažkokie keisti niuansai. Labai erzina, kad tokie dalykai vyksta. Kam reikia tų socialinių tinklų?..“ – 15min piktinosi Goda Alijeva.

Pasak atlikėjos, niekas jos prisijungimo duomenų nežinojo, todėl ji net nenutuokia, kaip kažkas galėjo įsilaužti.

„Man taip gaila visų ten esančių nuotraukų, ten daug įvairiausių žmonių asmeniškų žinučių, mano darbinių reikalų. O kažkas knaisiojasi, skaitinėja ne tik, ką aš rašau, bet ir ką man rašo... Labai nesmagu, kai į privačią erdvę įsibrauna“, – kalbėjo Goda.

Goda iškart bandė kreiptis dėl pavogtų anketų į patį feisbuką, ir „Gmail“, tačiau deda mažai vilčių, kad pavyks viską atgauti.

„Viską apsunkina tai, kad per elektroninį paštą yra užregistruotas ir feisbukas, ir instagramas. Todėl neįsivaizduoju, ar pavyks viską susigrąžinti“, – sakė ji.

Įtarimų, kas taip galėjo pasielgti, Goda prisipažįsta, kad turi, bet dalintis nenori. Visgi internete pasirodžius sekėjų komentarams, spėjantiems, kad įsilaužti galėjo buvęs sutuoktinis Rolandas Alijevas, su kuriuo skirtingais keliais ji pasuko tik liepos pabaigoje, atlikėja sako teisti jo viešai neketina.

„Aš negaliu jo kaltinti ir įtarinėti viešai. Savo įtarimus pasilieku sau. Aš manau, kad tai padarė nesuaugęs, nesubrendęs žmogus, kuris nori man kažkaip pakenkti“, – 15min sakė Goda Alijeva.

Rolandas Alijevas: „Nenoriu ir neturiu dėl ko kenkti“

Tačiau pats R.Alijevas teigia, kad jam buvusios sutuoktinės paskyros nėra įdomios, juolab jis nematantis tikslo jas nulaužti.

„Man tikrai nereikia jos paskyrų, jos feisbuko. Esu suaugęs vyras, tėvas, neužsiimu tokiais dalykais. Tikrai nenoriu ir neturiu dėl ko kenkti“, – 15min tikino jis.

R.Alijevas svarsto, kad tokios kalbos gali būti ir pačios Godos bandymas atkreipti į save dėmesį. „Gal jai reikia kokios nors reklamos, nežinau. Man neįdomus jos gyvenimas. Gyvenu savo gyvenimą, esu uždaręs duris ir nenorėčiau, kad apskritai tokie dalykai kiltų į viešumą. Noriu paprašyti ir jos – geriau gyventi ramiai. Bent jau iš pagarbos vaikams, kurie eis į mokyklą“, – sakė R.Alijevas.

Buvęs atlikėjos vyras prisiminė, kad tai ne pirmas kartas, kai internautai nulaužia jos asmeninius prisijungimus. „Gal čia kažkas provokuoja, gal gerbėjai ja tiesiog domisi...“, – svarstė R.Alijevas.

15min primena, kad liepos 20-ąją, po devynerių santuokos metų, Kauno apylinkės teismui oficialiai išskyrė Godą Alijevą ir buvusį krepšininką, dabar verslininką Rolandą Alijevą.

Kaip tąkart teigė R.Alijevas, skyrybų iniciatorius buvo jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius