Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Goda Alijeva trankiai atšventė 33-iąjį gimtadienį: pasveikino ir buvęs sutuoktinis Rolandas Alijevas

33 – tiek metų šią savaitę sukako atlikėjai ir drabužių kūrėjai Godai Alijevai. Ji atvira – bėgant metams prieš gimtadienį užplūsta ne patys geriausi jausmai, tačiau viską atperka šventė – šį kartą ji buvo kaip niekad smagi. Geriausios Godos draugės surengė šventę, kurios metu visos blogos mintys dingo – gimtadienio minėjimą dainininkė atsimins dar ilgą laiką.
Goda Alijeva su draugėmis
Goda Alijeva su draugėmis / Asmeninio albumo nuotr.

„Širdyje man – 23-eji“, – kalbėdama su 15min šypsosi Goda Alijeva. Pažiūrėjus į švytinčią ir gerai nusiteikusią dainininkę, sunku nesutikti. Tačiau gera nuotaika Godos širdyje buvo ne visą laiką – praėjusiais metais būta visko: skyrybos su vyru, naujo būsto įsirengimas, galiausiai – kraustynės. Tačiau visa tai jau praeityje.

„Kaip ir kiekvienam prieš gimtadienį nuotaika būna prasta. Prieš gimtadienį jaučiuosi emociškai ir dvasiškai išsunkta. Kartais sunku suprasti savo jausmus“, – 15min pripažino G.Alijeva.

Asmeninio albumo nuotr./Gimtadienio akimirka
Asmeninio albumo nuotr./Gimtadienio akimirka

Tačiau visas blogas mintis išsklaidė gimtadienio šventė – vaikystės, mokyklos ir universiteto laikų draugių staigmena. Pakvietusios Godą į ramų pasisėdėjimą, draugės surengė tokią šventę, kurios G.Alijeva dar ilgai nepamirš.

„Galvojau, kad bus ramus mano gimtadienio paminėjimas, bet viskas pavyko daug smagiau. Su kai kuriomis draugėmis esame pažįstamos daugiau kaip 20 metų, tad puikiai žinome, kas vienai ar kitai patinka, ką mėgstame. Tie maži akcentai buvo labai gražiai sudėlioti. Draugės labai stengėsi“, – apie šventę kalbėjo Goda ir pridūrė, kad gimtadienius viena kitai rengia visos draugės.

Dainininkė sako, kad gimtadienis buvo tarsi grįžimas dešimt metų atgal: „Prisiminėme senus, gerus laikus.“ Draugės važiavo limuzinu, jame šoko, dalijosi prisiminimais, žaidė įvairius žaidimus, plaukė jachta, galiausiai šventė mieste.

„Buvo labai smagu, bet kartu ir juokinga. Kai pamatai, kad kas nors važiuoja limuzinu, švenčia kokį mergvakarį, nusišypsai ir pagalvoji: „O Dieve tu mano.“ Bet gimtadienyje tas limuzinas sukėlė sentimentus, buvo labai smagu, sunku net ir papasakoti“, – prisiminė G.Alijeva.

Asmeninio albumo nuotr./Gimtadienio akimirka
Asmeninio albumo nuotr./Gimtadienio akimirka

Goda sako, kad su draugėmis juokauja, jog keičiasi gyvenimai, vyrai, atsiranda vaikai, o jos tarsi neišskiriamos – vis lieka kartu.

Kartu liko ir grupių „Yva“ bei „69 Danguje“ narės – jos Godą pasveikino dar dieną prieš gimtadienį vykusio koncerto metu. Dainininkė sako sulaukusi ir daugybės žinučių, skambučių – dėmesį buvusiai žmonai parodė ir Rolandas Alijevas.

„Pasveikino ir Rolandas, o tai yra puikiai suprantama, nes turime dvi nuostabias priežastis bendrauti visą gyvenimą. Aistros jau nurimusios, mes gerai sutariame, todėl nieko keisto, kad mane pasveikino“, – kalbėjo G.Alijeva.

Mamą 33-iojo gimtadienio proga pasveikino ir vaikai. Tėja ir Amilis padovanojo savo pieštas atvirutes. Goda šias dovanas priėmė kaip didžiausios ir brangiausios meilės įrodymą.

Asmeninio albumo nuotr./Gimtadienio akimirka
Asmeninio albumo nuotr./Gimtadienio akimirka

Goda įsitikinusi – metai nieko nekeičia, tad ir baimės dėl skaičiaus 33 nėra. Dabartinį gyvenimo etapą ji vadina itin smagiu – jį reikia švęsti ne tik per gimtadienį, bet ir kiekvieną dieną.

„Prabėgę metai man davė daug patirties, pamokų ir paliko gan ryškų pėdsaką. Dėl nieko tikrai nesigailiu, džiaugiuosi ir tikiuosi, kad šie metai bus labai geri“, – praėjusius metus prisiminė Goda.

Paklausta, ko sau palinkėtų, G.Alijeva sako, kad svarbiausia ir toliau mokėti džiaugtis paprastais dalykais. Goda tikisi, kad šie metai bus labai darbingi ir produktyvūs, taip pat atneš į gyvenimą pilnatvės.

Asmeninio albumo nuotr./Gimtadienio akimirka
Asmeninio albumo nuotr./Gimtadienio akimirka

Kalbėdama apie dovanas G.Alijeva sako, kad nieko konkretaus šventės proga neprašė. Vaikystės draugės padovanojo gimtadienio šventę, buvusios muzikos grupių „Yva“ ir „69 Danguje“ kolegės padovanojo labai asmenišką dovaną, kurios Goda nenorėjo atskleisti.

Sau gimtadienio proga šiais metais G.Alijeva nieko nepasidovanojo – visus savo finansus skiria naujam būstui įsirengti. Čia ir pajuokauja – kam dovanoti sau dovanas per gimtadienį, jei gali save palepinti ir be progos.

Gimtadienio akimirkos – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius