-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Goda ir Rolandas Alijevai dar neapsisprendė, kur apsigyvens: Pasvalyje ar Panevėžyje

Vasara krepšininkams – permainų metas, kuomet sprendžiama, kuriam klubui jie atstovaus kitą sezoną. Kelis mėnesius laukimo nuotaikomis gyvenusi Alijevų šeima pagaliau žino, kad lieka Lietuvoje. Rolandas Alijevas (28) pasirašė vienerių metų trukmės sutartį su Pasvalio „Pieno žvaigždių“ krepšinio klubu.
Goda ir Rolandas Alijevai
Goda ir Rolandas Alijevai / Asmeninio albumo nuotr.

„Iš Šiaulių jau išsikraustėme, o netrukus Pasvalyje pradėsime ieškotis gyvenamosios vietos. Pagal sutartį klubas turi surasti ir suteikti geras gyvenimo sąlygas, todėl neabejoju, kad ras tai, kas mums tinka“, – portalui Žmonės.lt sakė Rolandas Alijevas.

Krepšininkas atviravo, šeima apsistos arba Pasvalyje, arba šalia esančiame Panevėžyje. „Lietuvoje atstumai nėra dideli, todėl nebūtina gyventi tame mieste, kur yra klubas. Svarbiausia, kad mano šeimai nauja gyvenamoji vieta būtų patogi, kad dukra Tėja (3) galėtų lankyti darželį. Gyvename laukimo akimirkomis, todėl norisi laiką leisti drauge“, – kalbėjo R.Alijevas.

Krepšininkas teigė, kad rinkdamasis klubą atsižvelgė į šeimos poreikius. „Su Goda buvome iš anksto nusprendę, kad jei ir tektų rinktis užsienio klubą, toli nuo Lietuvos nevažiuotume. Lietuvos klubai rodė iniciatyvą, kad žaisčiau pas juos, todėl ir priėmiau tokį sprendimą, kuriuo esame abu patenkinti“, – sakė R.Alijevas.

Pernai iš Rusijos, kur žaidė, su šeima į Lietuvą grįžęs Rolandas Alijevas 2012-ųjų gruodžio 29 dieną pasirašė sutartį su Šiaulių „Šiaulių“ krepšinio klubu. Jame krepšininkas žaidė iki šio sezono pabaigos.

Neseniai ketvirtąsias santuokos metines paminėję Alijevai laukia šeimos pagausėjimo – antroji poros atžala pasaulį turėtų išvysti šių metų gruodį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius