-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Goda ir Rolandas Alijevai laukia šeimos pagausėjimo

Ne viena moteris buvusiai dainininkei ir TV laidų vedėjai Godai Alijevai (27) pavydėtų atrastos šeimyninės laimės. Kartu su krepšininku Rolandu Alijevu (28) ji augina dukrą Tėją (3). Portalo Žmonės.lt žiniomis, moteris laukiasi antrosios atžalos.
Goda ir Rolandas Alijevai
Goda ir Rolandas Alijevai / Asmeninio albumo nuotr.

Nors pati Goda telefonu nepasiekiama, besilaukianti moteris pastaruoju metu ne kartą buvo pastebėta Kaune.

Koncertinės veiklos atsisakiusi ir šiemet kelis mėnesius BTV laidą „Žvaigždutės“ vedusi Goda Alijeva visą save skyrė šeimai, o apie galimą jos pagausėjimą užsiminė dar šių metų kovą, duodama interviu žurnalui „Žmonės“.

Tąsyk paklausta, ar ji nesijaus vieniša, kuomet po kelerių metų Tėjai jau reikės eiti į mokyklą, Goda atsakė: „Tai bus po maždaug ketverių metų. Gal iki to laiko atsiras kitas lėliukas... Esame aptarę su vyru, kad greičiausiai tada jau su visam persikelsime į Lietuvą.“

Pernai iš Rusijos, kur žaidė, su šeima į Lietuvą grįžęs Rolandas Alijevas 2012-ųjų gruodžio 29 dieną pasirašė sutartį su Šiaulių „Šiaulių“ krepšinio klubu. Jame krepšininkas žaidė iki šio sezono pabaigos.

Birželį portalui Žmonės.lt Rolandas sakė dar nežinąs, kur rungtyniaus kitą sezoną. Nuo naujos sutarties priklausys ir Alijevų gyvenamoji vieta.

Tuokėsi prieš 4 metus

Pora susituokė 2009-aisiais liepos 24 dieną, Birštono Šv.Antano bažnyčioje. Nors vestuvių vietą pora slėpė iki paskutinės akimirkos, žurnalistų šalia bažnyčios buvo apsčiai. Ceremonija buvo uždara ir į ją negalėjo patekti nė vienas pašalietis.

2010-aisiais gegužės 5-ąją Godai ir Rolandui Kauno medicinos universiteto klinikose gimė dukra, kuriai tėvai išrinko vardą Tėja.

Goda Alijeva
Goda Alijeva

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius