-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Granatos Live“ festivalininkų išmonė: alkoholį mėto per tvorą, slepia batone ir šlepetėse

Tūkstančiai melomanų šį savaitgalį šėls „Granatos Live“ festivalyje Rumšiškėse. Tačiau norint patekti į aktyviąją festivalio zoną, dalyviams pirmiausia tenka įveikti patikrą apsaugos punktuose. Būrys apsaugininkų kruopščiai apžiūri kiekvieno festivalininko nešulius, kad į teritoriją nepatektų draudžiamų daiktų.
„Granatos Live“ patikros punktas
„Granatos Live“ patikros punktas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Nors festivalio taisyklės internete prieinamos kone visus metus, dalis festivalio dalyvių pamiršo jas perskaityti arba tiesiog gudravo, nenorėdami paisyti išdėstytų sąlygų.

„Granatos Live“ taisyklėse rašoma, kad į festivalio teritoriją draudžiama atsinešti ginklų, bet kokių alkoholinių gėrimų, narkotinių medžiagų ir su jomis susijusių prietaisų, pirotechnikos ir kitų degių bei sprogstamųjų medžiagų, nesuderintų su organizatoriumi reklaminių priemonių, stiklinės taros, skraidyklių, skėčių, grilių, dujinių viryklių, šašlykinių, kirvių, peilių ir kitų šaltųjų ginklų.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Antanas Gervickas
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Antanas Gervickas

Objekto apsaugos vadovas Antanas Gervickas 15min pasakojo, kad kai kurie festivalininkai taisyklių nepaiso ir kaip įmanydami stengiasi į festivalį atsinešti alkoholinių gėrimų.

„Dėl karšto oro sąlygos labai sunkios, bet stengiamės organizatoriams įtikti. Tikriname gerai ir randame labai daug alkoholio“, – sakė A.Gervickas.

Kaip ir kasmet, festivalio dalyvių išmonė – stulbinama. A.Gervickas teigė, kad alkoholį slepia šlepetėse, batuose, miegmaišiuose.

„Daugiausia merginos butelius kiša į miegmaišius“, – pastebėjo A.Gervickas.

Apsaugos vadovas pasakojo, kad šiemet nustebino radinys… batone!

„Jeigu atvirai, buvo rastas 0.7l alkoholio butelis dideliame batone. Buvome apšalę“, – juokėsi Antanas.

Pasak Antano, festivalininkai dažniausiai bando įnešti lengvųjų alkoholinių gėrimų. „Dažniausiai alus, bet būna ir labai stiprių gėrimų“, – 15min sakė A.Gervickas.

Žiūrėkite galeriją:

A.Gervickas pasakojo, kad kai kurie dalyviai alkoholinius gėrimus bando permetinėti per tvoras.

„Jie įsigudrinę, bet apsauga suseka visus. O jeigu priešinasi, nupjauname dalyvio juosteles ir festivalis baigiasi“, – tvirtino A.Gervickas.

A.Gervickas teigė, kad gudriausi festivalininkai taurelę išlenkia automobilių stovėjimo aikštelėje – šioje zonoje apsaugos darbuotojai dalyvių netikrina.

„Kurie nenori būti pagauti, alkoholį palieka automobilių stovėjimo aikštelėje, tokių žmonių yra daugiausia. „Padaro“ ir eina toliau į festivalį“, – 15min pasakojo A.Gervickas.

TAIP PAT SKAITYKITE: Metai po gaisro Rumšiškėse: žiūrėkite, kaip šiandien atrodo gaisravietė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius