-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Grožio procedūroms neabejinga Austra Skujytė: „Sunkiausia ištverti blauzdų masažus“

Olimpietė, lengvaatletė Austra Skujytė neabejinga grožio procedūroms, tačiau yra įsitikinusi, kad jos turi būti malonumu, o ne darbu.
Austra Skujytė
Austra Skujytė / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

„Gal toms moterims, kurių pagrindinis užsiėmimas yra būti gražioms, ir reikia kasdien lankytis vienoje ar kitoje procedūroje, bet man pakanka į saloną užsukti bent kartą per du mėnesius. Žinoma, pedikūrą ir manikiūrą darausi dažniau, tačiau masažais lepinuosi retokai“, – sakė Kaune, „Ąžuolynas SPA“ atvirų durų dienose kartu su dešimt kviestinių damų apsilankiusi sportininkė. 

Austra sakė, jog švelnūs, glostantys masažai jai neįprasti. Dažniausiai sportinės reabilitacijos „malonumus“ patirianti žinoma lengvaatletė pasakojo, jog tuomet, kai jos treniruočių nuvarginto kūno imasi sportinio masažo meistrai, kartais ant procedūroms skirto stalo iš skausmo tenka nubraukti ir ašarą. Sudėtingiausia, pasak A.Skujytės, ištverti blauzdų masažus. 

Pirmą kartą grožio salone lengvaatletė apsilankė dar mokydamasi mokykloje. Nors ji nepamena, kokiomis tuomet procedūromis buvo lepinama, tačiau įspūdžiai liko patys geriausi. „Dar ir dabar būdama Vilniuje užsuku pas Vitą Gražienę, kuri man atlieka tiek visokių ritualų, jog jie užtrunka gerą pusdienį“, – su šypsena pasakojo A.Skujytė. 

Ji tvirtino neturinti mėgiamos procedūros, nes vertinanti viską, kas padeda pailsėti ir atsipalaiduoti. Tačiau per dažnai pas grožio specialistus sportininkė nesilanko, nes tai, kas taptų kasdieniška, nebeteiktų malonumo. „Na, šįsyk mėgaudamasi masažu pagalvojau, kad reikėtų tą daryti dažniau. Tačiau vis neužtenka laiko sau“, – kalbėjo A.Skujytė.  

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Austra Skujytė grožio salone
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Austra Skujytė grožio salone

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius