-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Grožiui skirtas renginys sudomino ir Oksaną Pikul, ir Inetą Žvagulienę

Moterys nuolatos rūpinasi savo išvaizda, stengiasi neatsilikti nuo naujausių grožio ir mados tendencijų. Atlikėjos Oksana Pikul-Jasaitienė, Ineta Puzaraitė-Žvagulienė, Vaida Genytė ir Kristina Ivanova, stilistė Viktorija Šaulytė, grožio ir mados blogerė Ieva Pauliukonytė trečiadienį domėjosi dekoratyvinės kosmetikos naujienomis.
Ineta Puzaraitė-Žvagulienė ir Oksana Pikul-Jasaitienė
Ineta Puzaraitė-Žvagulienė ir Oksana Pikul-Jasaitienė

Garsios moterys ne tik susipažino su makiažo naujovėmis, bet ir paryškino savo veido bruožus naujos kosmetikos priemonėmis.

Svarbiausia – nepersistengti

Renginyje, kuris vyko sostinės „Camelia“ vaistinėje, dalyvavusios moterys neslepia, jog makiažas yra labai svarbi jų gyvenimo dalis. Pasak grupės „Yva“ narės ir grožio studijos savininkės Kristinos Ivanovos, makiažas yra neatsiejama jos darbo ir gyvenimo dalis. „Dirbant grožio sferoje labai svarbu atrodyti tvarkingai, tačiau svarbiausia, kad su makiažu jausčiausi komfortabiliai“, – įsitikinusi žinoma moteris.

Kristina Ivanova
Kristina Ivanova
Ineta Puzaraitė-Žvagulienė
Ineta Puzaraitė-Žvagulienė

Visažistė Oksana Pikul-Jasaitienė teigia, kad jos makiažo kiekis ir ryškumas labai priklauso nuo to, kokia dienotvarkė yra suplanuota. „Makiažas skiriasi nuo to, ką tą dieną veiksiu: ar laukia darbiniai susitikimai, ar važiuosiu filmuotis, ar dirbsiu visažiste“, – sako visažistė.

Kokybė už patrauklią kainą

Grožio studijos savininkės K.Ivanovos teigimu, nereikia aklai tikėti, jog brangi kosmetikos priemonė bus tinkama.

„Iš tikrųjų, galiu pasakyti, kad negalioja šita taisyklė, jog brangi priemonė – būtinai gera priemonė. Mano kosmetikos krepšelyje galima atrasti įvairiausių priemonių, kurių, pavyzdžiui, pieštuko kaina gali siekti ir pusę euro ar net eurą ir jis bus nuostabus, niekuo nesiskirs nuo to, kuris kainuoja apie 30 eurų ar daugiau. Aš mėgstu eksperimentuoti, ieškoti naujų kosmetikos priemonių“, – teigia K.Ivanova.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius