-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Grybauskaitė: po valstybės problemų sprendimo – į buities reikalus

Naujienų portalas 15min.lt užfiksavo išrinktąją Lietuvos Respublikos prezidentę Dalią Grybauskaitę, apžiūrinėjančią buities reikmenis populiarioje buities ir sodo prekių parduotuvėje.
Dalia Grybauskaitė
Dalia Grybauskaitė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

D.Grybauskaitei pirmadienis buvo įtempta diena. Nemažai žinių iš jos išgirdo ir žurnalistai – apie LEO LT, naująjį eurokomisarą, kariuomenės vado kadenciją. Tačiau net ir įtempta pirmadienio darbotvarkė išrinktajai prezidentei D.Grybauskaitei nesukliudė pasirūpinti buities reikalais ir su pagalbininkais apsilankyti buities ir sodo prekių parduotuvėje. Apie 16-ą valandą Vilniuje, Žirmūnų parduotuvėje „Thomas Philipps“, išrinktoji prezidentė apžiūrinėjo įvairius namų apyvokos daiktus, o pagalbininkė viską kruopščiai rašėsi į sąsiuvinį.

D.Grybauskaitė: veškite ją į prezidentūrą, o mane toliau.

Tuo metu, kai 15min.lt žurnalistas lankėsi minėtoje parduotuvėje, D.Grybauskaitė apžiūrinėjo spinteles, kėdes ir staliukus. Daugelis parduotuvės lankytojų prezidentę nulydėjo žvilgsniu, kai kurie šyptelėjo. Drąsiausia pirkėja, pusamžė moteris, išdrįso prieiti ir pasisveikinti su D.Grybauskaite. „Laba diena, mes už jus balsavome Lazdynų apylinkėje ir labai džiaugiamės, kad jus išrinko“, – rankoje laikydama sodo dekoraciją – plastikinį gandrą šypsodamasi su prezidente keliais žodžiais persimetė moteris. D.Grybauskaitė padėkojo moteriai ir toliau apžiūrinėjo buities prekes.

Parduotuvės lankytojai stovėdami eilėje prie kasų kuždėjosi, esą ir D.Grybauskaitę veikia sunkmetis, turbūt todėl ji buities rakandų dairosi ne pačioje prabangiausioje parduotuvėje. Ties įėjimu į parduotuvę, automobilių stovėjimo aikštelėje, išrinktosios prezidentės automobilyje laukė vairuotojas. Prieš palikdama „Thomas Philipps“ D.Grybauskaitė apsaugininkui tarė: „Veškite ją (pagalbininkę – aut. past.) į prezidentūrą, o mane toliau.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius