-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gyva barbe vadinama Valerija Lukjanova siekia išgyventi maitindamasis tik oru ir šviesa

Internetine sensacija tapusi, plastikos chirurgų sukurta išvaizda išgarsėjusi barbė iš Ukrainos Valerija Lukjanova teigia mananti, kad nuo šiol gali išgyventi be maisto ir vandens.
Odesos Barbe vadinama Valerija Lukjanova
Odesos Barbe vadinama Valerija Lukjanova / VK.ru nuotr.
Temos: 1 Barbė

Valerija, kuri sulaukė dėmesio dėl savo išvaizdos, sako pasiekusi savo tikslą: „Išgyventi vien tik oru ir šviesa“. „Pastarosiomis savaitėmis aš nejaučiau alkio. Tikiuosi, kad tai paskutinė stadija prieš tai, kuomet galėsiu išgyventi vien tik oru ir šviesa“, – „International Business Times“ teigė mergina.

V.Lukjanova vadovaujasi „New Age“ metodika „Breatharianism“. Tokios metodikos sekėjai tiki, kad išgyvenimui nėra reikalingas maistas ar skysčiai. Anot jų, žmogus gali egzistuoti maitindamasis visatos mikroorganizmais.

Valerija, kuri tiki reinkarnacija, taip pat teigė, kad su ja bandė susisiekti ne šios planetos gyventojai. Mergina taip pat teigė, kad naudoja savo išvaizdą kaip būdą išreikšti savo dvasines vertybes ir įsitikinimus.

Tačiau portalas Jezebel.com teigė, kad tokio metodo pritaikymas Valerijos gyvenime yra iš savanaudiškų paskatų, nes tai yra būdas išlaikyti tobulas kūno formas, būdingas barbėms.
Praėjusiais metais 65 metų gyventoja iš Sietlo (JAV) 47 dienas gyveno gerdama tik vandenį ir arbatą. Naveena Shine vadovavosi „Breatharian“ metodu ir siekė net 100 dienų išgyventi tokiu ritmu. Tačiau jai teko atsisakyti savo plano, mat ji gavo žinutę iš visatos, kuri liepė jai liautis.

Daktaras Ronaldas Hoffmanas, kuris komentavo N.Shine atvejį „Guradian“ laikraščiui teigė, kad yra vaikiška manyti, kad galima pabėgti nuo gamtos dėsnių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius