-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Gyvenimas pagal moteris“: sekso reikalų ekspertę Mildą Valinskas padovanojo Marčiulioniui?

Jau šį vakarą 20. 30 val. LNK gyvenimo būdo laidos „Gyvenimas pagal moteris“ žiūrovų laukia dvi intriguojančios ir dar niekada negirdėtos istorijos.
Rolandas Vilkončius
Rolandas Vilkončius / LNK nuotr.

Garsiausia pramogų pasaulio žvaigždžių, verslininkų ir politikų švenčių organizatorė Kristina Kaikarienė pirmą kartą prabils apie tai, kiek kainuoja surengti išskirtinę puotą ir kokią pinigų sumą turėtų turėti eilinis žmogus, kad jam nebūtų gėda praverti jos biuro duris.

Laidoje išvysime ypatinga prabanga tviskančius, iki šiol nuo visuomenės kruopščiai slėptus kadrus ir išgirsime nedviprasmišką atsakymą, kiek iš tiesų kainavo garsieji Naujametiniai fejerverkai.

Dar viena intriguojanti pokalbio su Kristina Kaikariene tema - plastinės operacijos. Kai ji dalyvavo projekte „Šok su žvaigžde“ buvo pasigirdę kalbų, kad ji yra pasididinusi krūtinę, patobulinusi pilvą ir lūpas. Laidoje garsi moteris prisipažins - jos vyras, plastikos chirurgas, ją iš tiesų yra gražinęs.

Antroji „Gyvenimo pagal moteris“ herojė – Milda Bartašiūnaitė, save vadinantis vienintele sekso reikalų eksperte Baltijos šalyse. Tačiau ne mažiau nei jos profesija intriguoja artina jos pažintis su Arūnu Valinsku ir asmeninė istorija. Sklinda legendos, kad šią moterį Arūnas Valinskas per gimtadienį padovanojo Šarūnui Marčiulioniui. Melas tai ar tiesa? Milda prisipažins: ji turi tokių paslapčių, kurias žinodami kai kurie žmonės su baime laukia kiekvieno jos pasirodymo eteryje.

„Gyvenimas pagal moteris“ - antradienį 20.30 val. per LNK

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius