Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Hokšila Andradė pristatė savo žmoną! (papildyta gruodžio 24 d.)

Dainininkas ir keliautojas Hokšila Andradė (28) pagaliau prakalbo apie asmeninį gyvenimą. Tik žurnalui „Privatu!“ jis papasakojo apie savo santuoką ir pristatė žmoną – 21 metų amerikietę CJ Young.
Hokšila Andradė su žmona
Hokšila Andradė su žmona

Hokšila iš Lietuvos išvyko maždaug prieš metus. Iš pradžių jis keliavo į Rytus, o paskui pasuko Amerikos link. Ten vaikinas dabar ir gyvena. „Šiuo metu apsistojau Havajuose. Čia esu daugiau nei keturis mėnesius. Tiksliau pasakius, atostogauju, – šypteli pašnekovas. – Kokios kalėdinės nuotaikos vyrauja pas jus, Lietuvoje? Havajuose viskas kitaip: niekas nepuošia eglučių, nes jų čia nėra. Be to, Havajuose karšta, visi guli po palmėmis.“


Tačiau ne tik gražūs orai ir nerūpestingas gyvenimas džiugina lietuvį. Niekada apie save daug nepasakojęs Hokšila, paklaustas, ar jis iš tikrųjų vedė, patvirtino šį faktą. Vyrukas atskleidė, kad netikėtai ir karštai įsiplieskusi meilė kardinaliai pakeitė jo gyvenimą. H. Andradė įsimylėjo CJ Young. Daugeliui Hokšilos bičiulių naujiena apie muzikanto vestuves buvo lyg perkūnas iš giedro dangaus, tačiau dainininkas viską paaiškina paprastai: „Meilė gali viską. Mes su žmona daug ką patyrėme, išgyvenome drauge. Ką turiu galvoje? Mes su CJ Young kaip asmenybės augome kartu. Šie metai mums iš tiesų buvo ypatingi. Tiesiog visai kitoks „gylis“, – kalbėjo pašnekovas.
Paklausus, ar ketina artimiausiu metu su žmona vykti į Lietuvą, H. Andradė susimąsto. „Šįmet tikrai neatvažiuosime. O ateityje, jei tik CJ norės, gal ir atskrisime“, – sakė pašnekovas.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius