Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Husarą“ Ernestą Urboną įsimylėjusi stilistė Agnė Stumbrė įsiamžino atviroje fotosesijoje

Londone gyvenanti stilistė Agnė Stumbrė nebeslepia romantiškų jausmų grupės „Husarai“ nariui Ernestui Urbonui. Žmonės.lt Agnė patvirtino, kad ji ir Ernestas yra pora.
Agnė Stumbrė ir Ernestas Urbonas
Agnė Stumbrė ir Ernestas Urbonas / Asmeninio albumo ir Gytės Gavėnaitės nuotr.

Šiuo metu Londone, Didžiojoje Britanijoje, gyvenanti ir čia savo verslą – bendrovę „Stumbreslook“ – vystanti A.Stumbrė – nebe vieniša.

Jau kelis mėnesius ji puoselėja romantiškus jausmus grupės „Husarai“ nariui E.Urbonui. Žmonės.lt A.Stumbrė patvirtino, kad ji ir Ernestas – pora.

„Susipažinome vasarą, per fotosesiją, kurią aš organizavau. Siuvau „Husarams“ švarkučius. Manau, viskas įvyko tiesiog savaime. Labai daug bendravome, o kai atsiranda abipusis pasitikėjimas, viskas tiesiog susidėliojo taip, kaip turi būti“, – sakė A.Stumbrė.

Ji pasakojo, kad į romantiškus santykius su Ernestu leidosi palengva, kaip pati sako, „mažais žingsneliais“. „Jis pakerėjo paprastumu, atvirumu, begaliniu nuoširdumu. Tiesiog su juo lengva“, – sakė ji.

Asmeninio archyvo nuotr./Agnė Stumbrė ir Ernestas Urbonas
Asmeninio archyvo nuotr./Agnė Stumbrė ir Ernestas Urbonas

E.Urboną puikiai priima ir trys A.Stumbrės vaikai. „Pavyzdžiui, sūnus su „Husarais“ įrašė dainą. Jiems Ernestas – puikus draugas“, – šypsosi.

Tiesa, juk Agnė gyvena Anglijoje, o Ernestas – Lietuvoje... Visgi, anot A.Stumbrės, atstumas porai – menka bėda.

„Jau seniai atstumas – ne kliūtis. Be to, planuojame „Husarų“ koncertus Didžiojoje Britanijoje, vadinasi, atstumo bus vis mažiau“, – svarstė ji.

Tačiau E.Urbonas nuolat pasirodo scenoje, jo gerbėjų gretose – būrys merginų, o Agnė – už kelių tūkstančių kilometrų... Nejau ji nepavydi? „Manau, abu galime pavydėti vienas kitam, bet mūsų poroje svarbiausias pasitikėjimas“, – tikina.

Gytės Gavėnaitės nuotr./Agnė Stumbrė
Gytės Gavėnaitės nuotr./Agnė Stumbrė

Įsiamžino seksualioje fotosesijoje

Pasidalijusi džiugia naujiena A.Stumbrė pristato ir fotosesiją, kurios idėja – savitai ir seksualiai atspindėti jos grožį. „Figūra nenusileidžiu Kim Kardashian“, – juokiasi ji ir priduria: „Seksualumą lengva supainioti su vulgarumu. Man seksualu yra tai, kas nėra vulgaru, bet yra savita.“

Moteris pozavo Barking&Dagenham koledžo studijoje. Naujuose kadruose Agnę įamžino Gytė Gavėnaitė. „Tiesiog radau žmogų, visu 100 procentų vertą dėmesio dėl savo darbų ir bendravimo. Ta proga ir kuriame naujus darbus, naujas idėjas“, – sakė ji.

Agnė žino, kad dalis žmonių už tokią fotosesiją ją skubės kritikuoti. Bet turi jiems atsaką: „Norėčiau palinkėti gyvenime turėti daugiau pozityvumo. Tiesiog nustoti apkalbinėti ir smerkti kitus, bet pradėti džiaugtis viskuo, kas supa ir yra gera.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius