Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

I.Budrienė papuošė eglę socialinės globos centre: nustebino verslininkų kilnumas

Kauno socialinės globos centre „Vija“ sužibo įspūdingo dydžio eglė, kuri džiugina beveik tris šimtus įstaigos gyventojų. Itin spalvingą ir nuotaikingą žaliaskarę kieme papuošė jau daug metų žmonėmis, kuriems reikalinga pagalba, besirūpinanti švenčių planuotoja Inga Budrienė kartu su geradariais.
Inga Budrienė ir jos papuošta eglė
Inga Budrienė ir jos papuošta eglė / Loretos Kondratės nuotr.

Žinoma moteris vaikais ir suaugusiais, kuriems dėl sveikatos sutrikimų būtina nuolatinė specialistų priežiūra, rūpinasi jau daugybę metų – organizuoja jiems renginius, teikia paramą, aplanko, rašo portalas Žmonės.lt.

I.Budrienės vadovaujamo moterų klubo „Ad astra“ tradicija yra ir „Vijoje“ išdabinti Kalėdinę eglutę. Iki pernai lemputėmis ir girliandomis sužibdavo tik socialinės globos centro salėje esanti žaliaskarė, kol Budrių šeima ryžosi iššūkiui – papuošti kieme augančią dešimties metrų aukščio gražuolę.

Švieselės ir Dariaus Budrio rankomis pagamintos 500 baltų snaigių 2021-ųjų išvakarėse tapo Kalėdų eglės puošybos akcentu. Šįmet I.Budrienė nutarė „Vija“ globotiniams sukurti dar nuotaikingesnę atmosferą – ant eglės „nutūpė“ ryškūs žaisliukai, beždžionėlės, lemputės, girliandos.

Loretos Kondratės nuotr./Inga Budrienė Kauno socialinės globos centre „Vija“ papuošė eglę
Loretos Kondratės nuotr./Inga Budrienė Kauno socialinės globos centre „Vija“ papuošė eglę

„Prie šventės kūrimo prisidėjo ne vienas žmogus. Mane labai nustebino jų gerumas, nes buvo ir tokių situacijų, kai, sužinoję, kam perkame papuošimus ar dovanas, verslininkai už tai, mums net neprašius, neimdavo jokio atlygio“, – Žmonės.lt pasakojo pašnekovė.

Taip netikėtai kilniai pasielgė pakylam.lt komanda, atsisakiusi užmokesčio už bokštelį, nuomotą norint papuošti įspūdingo aukščio eglę, fotografė, įamžinusi šventės akimirkas, Mimų teatras bei kiti miestiečiai.

„Centro gyventojams ypatingą įspūdį padarė fejerverkai, dangų virš jų namų nušvietę pirmą kartą“, – Žmonės.lt sakė I.Budrienė.

Buvo išpildyti ir visi „Vijos“ gyventojų šventiniai norai – padovanoti jiems geriau jaustis bei lengviau judėti reikalingi daiktai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius