Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į „Šuolio“ transliaciją iš JAV atvyksta teisėjas Johnas Deiningeris, į vandenį šokęs iš 33 m aukščio

Jau šį sekmadienį – didžiojo TV3 projekto „Šuolis“ ketvirtoji laida. Tiesiogiai iš baseino Kaune vedėjai Monika Vaičiulytė ir Mindaugas Stasiulis kvies balsuoti už drąsiausias Lietuvos šou žvaigždes, įveikusias aukščio ir vandens baimę. „Šuolio“ dalyvių pasirodymus vertins Aušra Jurevičienė, Undinė Meilutytė ir Petras Gražulisypatingas svečias – Lietuvos šuolių į vandenį sporto mecenatas Johnas Deiningeris, kuris specialiai dėl TV3 projekto atvyksta į Lietuvą.
Pirmosios „Šuolio“ laidos akimirka
Pirmosios „Šuolio“ laidos akimirka / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Vakar svečias atvyko į Kauną ir Lietuvoje viešės trumpai – savaitę. Stebint J.Deiningeriui, vandens purslus į televizijos ekranus taškys geriausi Lietuvos šuolininkai profesionalai, ištisą savaitę treniravęsi su  jau iki plaukmenų pažįstamais „Šuolio“ dalyviais. Poros žada įspūdingą šou.

Trenerė Asta Girdauskienė pasakoja, kad su Johnu susitiko dar 1991 m., kai Lietuvos veteranų komanda dalyvavo tarptautinėse veteranų varžybose Kijeve. Tada sekė JAV ir Lietuvos komandų susitikimas mūsų šalyje, vėliau – Pasaulio čempionatuose ar kitose tarptautinėse varžybose. „Po ypač sėkmingo kauniečių komandos pasirodymo 2002 m. Pasaulio veteranų žaidynėse Australijoje, Melburne, buvome pakviesti į JAV čempionatą Kalifornijoje, Pasadenoje. Taip užsimezgė glaudūs ryšiai. Keli amerikiečiai, tarp jų ir Johnas, atvyko į mūsų varžybas Kaune“, – prisimena A. Girdauskienė.

Trenerė džiaugiasi, kad Johnas pasisiūlė nupirkti naujus tramplinus baseinui Kaune – gana greitai čia atkeliavo jo nupirktieji 2 tramplinai ir batuto tinklas: „Atsidėkodami pakvietėme Johną tapti mūsų klubo „Salto“ nariu ir atstovauti mums visose veteranų varžybose. Johnui tai patiko ir nuo 2003 m. visose tarptautinėse varžybose jis dalyvauja kaip Kauno šuolių į vandenį veteranų klubo narys.“

J.Deiningeris ir vilniečiams padėjo tiesiai iš gamyklos JAV įsigyti 2 naujus tramplinus, pasirūpino „Salto“ klubo paradine apranga, remia lietuvių profesionalių sportininkų treniruočių stovyklas ir dalyvavimą tarptautinėse varžybose. Praeityje Johnas buvo JAV olimpinės rinktinės narys, deja, į žaidynes taip ir neišvyko. Yra šokęs į vandenį nuo 100 pėdų (apie 33 m) aukščio specialaus įrenginio! Dalyvaudamas veteranų varžybose surinko didžiausią medalių kolekciją, jam nėra lygių ne tik jo amžiaus grupėje, bet ir tarp jaunesnių sportininkų. Būdamas 75 metų, jis vis dar atlieka šuolius nuo 1 ir 3 m tramplino, ir net 10 m bokšto. Yra daugkartinis Pasaulio čempionatų ir žaidynių čempionas, kaskart iš varžybų parsiveža po 3 ar daugiau medalių.

Dėl „Šuolio“ laimėtojo vardo tiesioginiame eteryje šį sekmadienį 19.30 val. kausis laidų vedėjas, verslininkas Gediminas Juodeika, šokėja Eglė Straleckaitė, Lietuvos galiūnas Vidas Blekaitis, Lietuvos krepšinio rinktinės talismanas Juozas Petkevičius, imtynininkas olimpietis Aleksandras Kazakevičius, dainininkas Deivis Norvilas, šokėjas Deividas Meškauskas, humoristas Vitalijus Cololo, šokėja Monika Šalčiūtė, dainininkė Indrė  Burlinskaitė ir dainininkė Dileta Meškaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius