-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į televiziją sugrįžta žurnalistė ir laidų vedėja Jovita Valeikaitė

Rugsėjo 1-osios vakarą „Lietuvos ryto“ TV eteryje žiūrovai išvys po pertraukos į televizijos eterį grįžtančią žinomą laidų vedėją Jovitą Valeikaitę. Prieš tai 10 metų laidoje „Lietuvos ryto televizija“ dirbusią žurnalistę nuo šiol galėsime matyti naujoje laidoje apie ekologiją – „Ekovizija“.
Jovita Valeikaitė
Jovita Valeikaitė / „Lietuvos ryto“ nuotr.

„Pasiūlymas prisidėti prie naujo projekto kūrybinės grupės ir tapti specifinio pobūdžio laidos vedėja man pasirodė išties įdomus. Juk pastaruoju metu gamta darosi vis sudėtingiau nuspėjama, aplinkui siaučia viską griaunantys potvyniai (Pakistane), kaimus ir miškus ryjantys gaisrai, prieš kuriuos žmogus atrodo bejėgis (Rusija), liejasi nafta Meksikos įlankoje (JAV)…

Tad nevalingai kyla klausimas, kokiame pasaulyje gyvens mūsų vaikai ir anūkai. Kaip mes susiję su šiais ir kitais gamtos reiškiniais, kurie nuolat vyksta įvairiose pasaulio vietose ir kelia grėsmę žmonių gerovei? Staiga sustabdyti viską griaunančius procesus ir gyventi absoliučiai ekologiškai kol kas, matyt, neįmanoma – tai valstybinio masto reikalas. Tačiau atėjo laikas stabtelėti ir pagalvoti apie ateitį“, – teigia naujos laidos vedėja.

Pasak Jovitos, nauja „Lietuvos ryto“ TV laida „Ekovizija“ stengsis išsamiai atsakyti į šiuos ir kitus mums visiems svarbius klausimus. Ši laida supažindins su žmonėmis, kurie žino daug daugiau ir gali patarti dabar jau gyvybiškai svarbiais klausimais. Vienas iš pagrindinių laidos tikslų – suteikti reikiamą informaciją.

Projekto autoriai stengsis griauti mitus, kad viskas, kas ekologiška yra būtinai brangu. Pasak jų, dažnai tai gali būti daug pigiau arba visai nieko nekainuoti. Žinojimas yra didžiausias turtas. „Rūpintis aplinka –  rūpintis savimi. Rūpintis savimi – reiškia būti sąmoningu. Sąmoningumas ir yra ekologija. Ką  mes valgome? Ką geriame? Kokiuose namuose gyvename? Kaip savo vaikus auklėjame? Nuo viso to priklauso mūsų ateitis“, – teigia projekto „Ekovizija“ kūrėjai.

Laida „Ekovizija“ jau rugsėjo 1-ąją  22.20 val. per „Lietuvos ryto“ TV.

15min.tv – nemokama televizija internete

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius