Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

I.Zasimauskaitės koncertas Anupriškėse: atlikėjos gerbėjams A.Guoga pralaimėjo 668 vakarienes

Šiltą ketvirtadienio vakarą daugybė Ievos Zasimauskaitės gerbėjų gavo progą pasimatyti su Lietuvos atstove „Eurovizijoje“. Anupriškėse, ant ežero kranto atlikėja pakvietė į itin jaukų vakarą, kur skambėjo dainos, nuoširdūs pokalbiai, ir, žinoma, jos garsusis juokas.
Ievos Zasimauskaitės koncerto akimirka
Ievos Zasimauskaitės koncerto akimirka / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Po įtempto „Eurovizijos“ maratono, kai kone keli mėnesiai buvo bemiegiai, kai laiko sau visai nebeliko, kai pamiršdavo net pavalgyti... Ieva Zasimauskaitė dabar gali atsipūsti.

Lisabonoje vykusiame konkurse užėmė 12-ąją vietą, kuria ji labai džiaugėsi. O dar labiau džiaugėsi šioje ilgoje kelionėje sutiktais žmonėmis.

Bet žinoma, pavargo ir ji. Todėl praėjusią savaitę Ieva Zasimauskaitė visiškai atitrūko nuo rutinos ir išvyko į Turkiją. Tiesa, nuo dainavimo ji niekur nepabėgo, jis liko, tačiau visai neintensyviai, ramiai, su pasimėgavimu.

„Labai pailsėjau, nerealiai. Tik prie baseino ir sėdėjau“, – 15min juokdamasi sakė ji.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Ievos Zasimauskaitės koncerto akimirka
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Ievos Zasimauskaitės koncerto akimirka

Dėl savo griežtų maitinimosi taisyklių Ieva neatsisakė net gyvendama viešbutyje, ten ji su drauge pačios gamindavosi valgyti. Tačiau atlikėjai tai jau tapę įpročiu ir atostogų tai visai neapsunkino.

„Turkijos publika buvo puiki. Turėjau tris koncertus ir visi buvo labai smagūs. Visi labai šiltai priėmė“, – šypsojosi Ieva.

Ieva prisipažįsta, kad net pačią „Euroviziją“ spėjo kiek pamiršti, tačiau gerbėjai vis tiek apie konkursą primena: „Kai Marius lankėsi prekybos centre, trys pardavėjos perdavė man linkėjimų. Tai visi vis primena. O ir šiaip, dabar mane labai kviečia koncertuoti ir dar kartą savo eurovizinę dainą padainuoti.“

Ir nors po dainų konkurso Ieva atkakliai tikino, kad kitąmet „Eurovizijoje“ tikrai nedalyvautų, reikia bent metus praleisti, dabar pailsėjusi ji jau kalba kitaip: „Negaliu patikėti, kaip gerai jaučiuosi. Atrodo, kad net pavargusi nebuvau. Tai gal bus naujienų... – juokėsi atlikėja. – Na turbūt neisiu į atrankas, bet jau taip kategoriškai „ne“ nebesakysiu.“

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Ievos Zasimauskaitės koncerto akimirka
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Ievos Zasimauskaitės koncerto akimirka

Jaukus koncertas paežerėje

Prieš Ievai Zasimauskaitei lipant į finalinę „Eurovizijos“ sceną, Antanas Guoga feisbuke surengė totalizatorių – tie, kas atspės atlikėjos laimėtą vietą, gaus dovanų. Norinčių buvo tūkstančiai, jis sulaukė net 26 tūkst. komentarų. O atspėjusių 12-ąją Ievos vietą – net 668...

Visiems jiems Antantas Guoga padovanojo vakarienę savo viešbutyje „Tony resort“ Anupriškėse. O kad ir kiti dalyvavusieji neliktų nuskriausti – ketvirtadienio vakarą visus norinčius jis sukvietė ir į nemokamą Ievos koncertą.

„Jei čia suvažiuos tiek daug žmonių, aš pradėsiu bijoti, – dar prieš koncertą juokėsi Ieva. – Labai jaudinuosi. Po „Eurovizijos“ visi taip laukia manęs, atsakomybė didesnė.“

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Ievos Zasimauskaitės koncerto akimirka
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Ievos Zasimauskaitės koncerto akimirka

Tačiau išvydusi susirinkusiųjų akis, Ievos baimės kaipmat dingo. O ir aplinka čia buvo sukurta tiesiog nuostabi – scena ant ežero kranto, aplink ant žolytės, ant pledų susisėdę žiūrovai ir I.Zasimauskaitė su grupe. Tai – Benas Muntrimas – būgnai, Martynas Krasnovas – gitara, Laurynas Pajaujis – bosinė gitara, Donatas Kelmelis – pianinas.

„Kadangi visi po „Eurovizijos“ turi klausimų, padarėme ne tik dainų, bet ir diskusinį vakarą su publika. Kad nebūtų taip nuobodu“, – juokdamasi sakė dainininkė.

Tačiau gerbėjams ji neleis nuobodžiauti ir po koncerto. Atlikėjos vasara beveik visa suplanuota.

„Dabar tiek daug koncertų atsirado... Mane pradėjo kviesti skaityti paskaitas apie sveiką gyvenimą, apie depresiją. Man labai gera atverti žmonėms širdį. Per dieną gaunu po kokius tris laiškus, kuriuose manęs prašo pagalbos, pasakoja apie depresiją, panikos priepuolius. Man labai gera, kad žmonės nebijo klausti ir ieško išeičių.

Po koncerto beveik visą savaitę kiekvieną dieną manęs lauks po du užsiėmimus – koncertas arba paskaita... O taip pat norime iki rudens albumą išleisti. Žodžiu, iš visų kalbų, kurias girdėjau iš kitų „Eurovizijos“ atstovų, kai jie sakė, kaip viskas taip blogai, mano atveju viskas atvirkščiai. Negaliu net įsivaizduoti, ar galėtų būti geriau“, – 15min sakė Ieva Zasimauskaitė.

Žiūrėkite koncerto galeriją:

TAIP PAT SKAITYKITE: Ieva Zasimauskaitė grįžo į Lietuvą: oro uoste gerbėjai pasitiko plojimais

VIDEO: Į Lietuvą sugrįžusi I.Zasimauskaitė: „Tik įsijungiu telefoną ir pradedu verkti“
VIDEO: I.Zasimauskaitė ir V.Bikus: apie eurovizinę kelionę, išgyvenimus ir ateities planus

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius