Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Ieva Jackevičiūtė ištekėjo trečiąsyk: išrinktuoju tapo 15 metų jaunesnis aktorius

Jau kurį laiką viešumoje nebematoma aktorė, režisierė, choreografė Ieva Jackevičiūtė (41) vėl džiaugiasi šeimyniniu gyvenimu. Neseniai ji ištarė „taip“ mylimajam, aktoriui Raimondui Kleziui (26).
Ieva Norkūnienė
Ieva Jackevičiūtė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Šią žinią apie gyvenimo permainas I.Jackevičiūtė patvirtino ir 15min. Vestuvinius žiedus pora sumainė Vilniaus santuokų rūmuose, o paminėti ypatingą šventę nutarė sostinės rajone esančioje sodyboje.

„Tiesiog norėjome privačios bei uždaros šventės. Joje dalyvavo apie 40 draugų ir giminių. Be civilinės santuokos, šventė dar vyko laikantis senovės lietuvių tradicijų. Buvo tokie Šeimų romuvos kriviai, kurie iškėlė apeigas ant ežero kranto“, – prisimena Ieva.

Ieva Jackevičiūtė
Ieva Jackevičiūtė

Medų I.Jackevičiūtė ir R.Klezys jau kopinėjo – atostogauti nusprendė Lietuvoje: „Suplanavome ir įgyvendinome. Kadangi dabar sudėtinga situacija su kelionėmis, o vaikai jau pradėjo mokytis, nusprendėme likti Lietuvoje. Esame juk didelė šeimyna ir taip paprastai nepakeliausime. Todėl po vestuvių savaitgalį praleidome viename iš gražiausių šalies miestų.“

Ieva ir Raimondas kartu – ne tik gyvenime, bet ir darbe. Mat I.Jackevičiūtė yra kelių spektaklių, kuriuose vaidina jos mylimas vyras, režisierė.

Būtent darbui Ieva ir dėkinga, kad Raimondas atsirado jos gyvenime. Būsimi sutuoktiniai susipažino spektakliuose ir iškart po pažinties greitai įsiliejo į šeimyninį gyvenimą.

„Mes drauge gyvename jau ketveri metai. O mus suvedė bendra profesija, jis vaidina mano spektakliuose. Susipažinome profesinėje aplinkoje.

Ir su vaikais sutaria gerai. Jie buvo labai mažiukai, kai pradėjome bendrauti, tai nuo mažens jau augina. Jų tikrasis tėtis yra jų gyvenime, daug bendrauja, tačiau Raimondas žengė žingsnį žinodamas ir matydamas, kad turiu vaikų. Jo širdis tokia didelė, kad mylėdamas mane myli ir vaikus“, – šyptelėjo Ieva.

Pasiteiravus, ar nebuvo baimės žengti į naujus santykius, moteris atskleidžia, kad šalia atsiradęs žmogus visada į gera, tad bijoti nėra ko: „Bijoti reiktų, jei niekas neatsirastų.“

15min primena, kad ši santuoka Ievai – trečioji. Anksčiau moteris buvo ištekėjusi už aktoriaus Donato Šimukausko. Vėliau jos sutuoktiniu tapo šokėjas Adomas Norkūnas. Su pastaruoju Ieva santuokoje gyveno ketverius metus, susilaukė dviejų vaikų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius