-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ieva Norkūnienė: „Iš savo santykių reklamos nedarysime“

Dvejus metus šokėja, aktorė ir laidų vedėja Ieva, tuomet dar Šimukauskienė, buvo ant bangos. Įvairūs televizijos projektai ir serialai keitė vienas kitą, o Ieva mėgavosi dėmesiu.
Adomas Norkūnas ir Ieva Šimukauskienė
Ieva Norkūnienė ir Adomas Norkūnas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Buvome įpratę: ji, negailestingoji komisijos narė, rėžia tiesą  ne tik šokėjams, bet ir  be skrupulų ginčijasi su Vyteniu Pauliukaičiu.  Scenoje Ieva buvo pasiryžusi daug kam: šoko, tiesioginio eterio metu juodai persidažė plaukus. O pati, gavusi kritikos, ne sykį vos sulaikė ašaras... Tačiau visa tai – darbas.

Asmeninis Ievos gyvenimas visuomet buvo didžioji paslaptis. „Patys žurnalistai, net nepaėmę interviu, rašė, kad televizijoje gydžiausi depresiją. Iš tikrųjų, kai aš atėjau į televiziją, po skyrybų buvo praėję porą metų”, – LNK laidai „Neišgalvoti gyvenimai” pasakojo Ieva.

Asmeninė  komisijos narės Ievos paslaptis išaiškėjo praėjusiais metais.  Šokių projekto pristatyme ji  pasirodė kartu su devyneriais metais jaunesniu šokėju Adomu Norkūnu. Žmonės, apie kurių  simpatijas bei jausmus mažai kas įtarė, neoficialiai patvirtino – jiedu pora. Tačiau daugiau abu interviu nedalino.  Netgi   tuomet, kai Ieva ir Adomas kiekvieną savaitgalį pasirodydavo LNK studijoje, viešų komentarų ir vertinimų nebuvo išvengta.

„Prieš eidami į TV mes iš tikrųjų labai daug  svarstėme,  ar būti dviese tam pačiam projekte. Iš karto suvokėme, kad tai yra labai didelė rizika”, – apie dalyvavimą LNK šokių projekte „Kviečiu šokti“ sakė Ieva Norkūnienė.

Niekam nieko nepasakoti apie asmeninį gyvenimą – toks Ievos ir Adomo susitarimas. Tačiau, nepaisant visko, judviejų romanas, o vėliau ir vestuvės, sukėlė milžinišką susidomėjimą.  Kartu davę vieną vienintelį interviu Norkūnai  nusprendė: iš savo santykių reklamos nedarys. Ir  abu dingo iš eterio.  Taigi dabar Ieva  – pirmiausia tiesiog žmona.

Interviu žiūrovai išvys šio antradienio vakarą, 20.25 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius