Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Ieva Stasiulevičiūtė: vyras ir vaikai? Tik ne tai!

Pastaruoju metu apie šią merginą kalbama itin daug. Ir tai suprantama – Ieva Stasiulevičiūtė daili, seksuali, naujoji grupės „Yva“ narė. Mergina nepasižymi perdėtu kuklumu, priešingai – ji mėgsta demonstruoti moteriškus privalumus. Kalbėdama apie savo krūtinę, Ieva išlieka realistė ir drąsiai rėžia, kad turi mažą biustą.
Ieva Stasiulevičiūtė
Ieva Stasiulevičiūtė / Viganto Ovadnevo nuotr.

Vardas, pavardė: Ieva Stasiulevičiūtė.
Gimimo data, vieta: 1989 03 03, Kaunas. 21 m.
Šeiminė padėtis: netekėjusi; neturi vaikų.
Karjera: TV3 projektai „Puikusis šou“, humoro laida „Dzin“ ir loterija „TAIP arba NE“.
Studijos: Lietuvos kūno kultūros akademijoje Ieva antrus metus studijuoja sporto ir turizmo vadybą, taip pat kremta psichologijos mokslus Mykolo Romerio universiteto pirmame kurse.

Neseniai gyvenimas Tau pažėrė nemažai pasiūlymų. Vienas iš reikšmingiausių – kvietimas prisidėti prie merginų grupės YVA. Kaip jautiesi?

Niekas per daug nepakito. Jau seniai su „Yvos“ merginomis leisdavau laiką. Jos yra tarsi mano šeima. Tai tiesiog buvo formalumas, mūsų santykių įteisinimas.

Viganto Ovadnevo nuotr./Ieva Stasiulevičiūtė
Viganto Ovadnevo nuotr./Ieva Stasiulevičiūtė

Vadinasi, visos merginos buvote susižadėjusios, o dabar įvyko vestuvės?

Galima ir taip įvardyti (juokiasi).

Kai prisidėjai prie „Yvos“, pasigirdo kalbų neva grupės lyderė Natalija Zvonkė šįmet ruošiasi motinystei, o Tu atėjai jos pakeisti...

Visas kolektyvo merginas prajuokino tokios prognozės. Kaip ir Naglis Šulija, kartais klysta ir žurnalistai, jų informatoriai (šypteli). Tokios prognozės absurdiškos, nes Natalija patirtį scenoje kaupė ne vienerius metus. Aš to negalėsiu pasiekti per vieną dieną. Manau, užtenka ir vienos N. Zvonkės Lietuvos šou pasaulyje.

Tačiau Natalija apie Tave atsiliepia labai gražiai. Ji sako, kad esi itin imli, greitai mokaisi ir tobulėji. Gal ne veltui ji taip kalba?

Girdėjau šią nuomonę. Man malonu, kad visos merginos manimi džiaugiasi. Mūsų pirmam pasirodymui pasiruošėme per trumpą laiką. Žinant šią aplinkybę, manau, tikrai neblogai debiutavome. Kadangi visą laiką save vertinu itin kritiškai, kol kas man juokinga, kad esu vadinama Natalijos pamaina. Aš labai patenkinta dabartiniu savo vaidmeniu grupėje „Yva“.

Dažnai merginų grupių narės, kaip ir konkurso „Mis Lietuva“ dalyvės, prieš bendradarbiavimą privalo raštu pasižadėti, kad artimiausiu metu neplanuoja ištekėti arba susilaukti vaikų. Ar Tau, prieš įsiliejant į merginų kolektyvą, nereikėjo duoti priesaikos?

Artimiausiu metu nežadu ištekėti, o susilaukti vaikų – juo labiau. Tokių reikalavimų iš „Yvos“ merginų neišgirdau, o jei jie ir būtų, manęs tai neišgąsdintų.

Kodėl taip kategoriškai pasisakai prieš šeimos pagausėjimą ir vestuves?

Visada maniau, kad amžius nėra esminis rodiklis priimant svarbius gyvenimo sprendimus. Svarbiausia – vidinė branda. Kol kas aš nesijaučiu subrendusi santuokai ir motinystei.

Raimundo Adžgausko (Vakaro žinių kalendorius 2008) nuotr./Ieva Stasiulevičiūtė
Raimundo Adžgausko (Vakaro žinių kalendorius 2008) nuotr./Ieva Stasiulevičiūtė

Iš pradžių grupės „Yva“ merginoms buvo prilipdyta etiketė, esą jos dainuoja papais. Pajuokausiu: kokia kūno dalimi pati ketini tai daryti?

Man būtų labai sudėtinga dainuoti papais, nes pirmiausia juos reikia turėti (juokiasi). Aš ir šiuo atžvilgiu esu savikritiška. Žiūrėdama į veidrodį, puikiai matau savo pliusus ir minusus.
Kalbant apie dainavimą, galiu pasakyti, kad šiuo metu mokausi, tobulinuosi. Tai turėtų girdėtis iš mano užkimusio balso. Kadangi krūtine dainuoti negaliu, tenka mokytis – neturiu kito pasirinkimo.

Pakalbėkime apie grupės YVA įvaizdį. Neseniai nusifotografavote erotinėje fotosesijoje. Pramogų pasaulyje laukiama dar vieno sprogimo, dar vienos fotosesijos. Erotiškas savęs pateikimas Tau ne tabu?

Man tai ne naujiena. Kitoms merginoms buvo šokas. Kodėl taip laisvai į tai žiūriu? Tiesiog man tai nebuvo pirmas kartas. Viską jau anksčiau buvau patyrusi ir išgyvenusi. Nesureikšminu erotinių fotosesijų.

Kodėl Tau smagu apsinuoginti prieš objektyvą?

Ne paslaptis, kad merginų „galiojimo laikas“ labai ribotas. Reikia spėti tuo pasinaudoti. Be to, labai malonu dirbti su profesionalais, kurių vardas užtikrina kokybę. Dirbdama su tokiais žmonėmis, galvoji apie tai, kaip gražiai gali atrodyti nuotraukose. Kita vertus, puikiai suprantu, kad scenoje esu prekė, kuriai būtinas gražus įpakavimas.

Kiek nuogo kūno per erotinę fotosesiją sau leistumei parodyti?

Manau, kad iki šiol parodžiau gana daug. Lietuva tikrai nepamatys daugiau. Per savo pirmąją seksualią fotosesiją „Vakaro žinių“ kalendoriuje aš buvau jauniausias ir daugiausia apsinuoginęs modelis. Dabar į tai žiūriu atsakingai. Kūnas yra kur kas gražesnis, kai jis šiek tiek pridengtas. Moteris turi būti paslaptinga (šypteli).

 

„Man būtų labai sudėtinga dainuoti papais, nes pirmiausia juos reikia turėti. Aš ir šiuo atžvilgiu esu savikritiška. Žiūrėdama į veidrodį, puikiai matau savo pliusus ir minusus.“

Natalija Zvonkė (27)
Taip, Ieva gali mane pakeisti

Kaip į kalbas, kad I. Stasiulevičiūtė gali tapti naująja grupės „Yva“ lydere, reaguoja N. Zvonkė? Gal iš tiesų moteris laukiasi kūdikio ir netrukus paliks kolektyvą?
„Aš dar nesiruošiu motinystei, bet, žvelgiant į ateitį, pagalvoju: „Kodėl merginos negali be manęs išsiversti?“ Visos „Yvos“ narės yra ryškios. Koncertas galėtų įvykti ir be N. Zvonkės! Juk visos puikiai dainuoja. Kadangi iki šiol dainuodavome „gyvai“, manau, merginos ir toliau galėtų tęsti šią gražią tradiciją. Galiu drąsiai pasakyti, kad kiekviena „Yvos“ narė galėtų mane pakeisti. Kalbos, jog Ieva yra mano pamaina, tikrai turi pagrindo. Ji puikiai gaudosi situacijoje, šauniai bendrauja su publika ir dainuoja. Net neabejoju, kad greitu metu Ieva gali mane pakeisti“, – be nuoskaudos balse kalba N. Zvonkė.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius