Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

I.Zasimauskaitė ištekėjo už S.Grabausko: „Taip smagu dar niekada gyvenime nebuvo“

Pirmadienio popietę Elektrėnuose meilę vienas kitam prisiekė atlikėja Ieva Zasimauskaitė (27) ir jos mylimasis, vaišnavų vienuolis Simas Grabauskas (35).
Ieva Zasimauskaitė, Simas Grabauskas
Ieva Zasimauskaitė, Simas Grabauskas / 15min, asmeninio albumo nuotr.

Vestuvių ceremonija įvyko birželio 21-ąją, pirmadienį, Elektrėnų savivaldybės civilinės metrikacijos skyriuje. Iš pradžių ji buvo suplanuota 11 valandą, tačiau, portalo žiniomis, buvo nukelta.

Pati Ieva apie savo ir Simo meilę pernelyg neatvirauja – nori privatumo. Vis dėlto 15min ji patvirtino vestuvių faktą.

„Taip, susituokėme. Viskas gerai, dar taip smagu niekada gyvenime nebuvo, jei atvirai. Kaip filme“, – 15min teigė atlikėja, tuoktuvių dieną bandyta pagauti susirinkusių fotografų.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Ieva Zasimauskaitė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Ieva Zasimauskaitė

Tikėtina, kad ir santuoką įregistruoti mažesniame mieste ji pasirinko tam, kad faktas apie vedybas neišaiškėtų. Visgi išsipildyti šiam lūkesčiui nebuvo lemta – naujiena apie antrąsias Ievos vestuves viešai pasklido birželio 14-ąją.

I.Zasimauskaitės išrinktasis – ne vienerius metus pažįstamas bičiulis Simas Grabauskas, žinomas vaišnavų vienuolis, krišnaitas, VšĮ „Balaramos naujienos“ direktorius. Vyras taip pat prisistato Sankirtan Das vardu, kurį jam suteikė dvasinis mokytojas.

Kai 2018-aisiais Ieva atstovavo Lietuvai „Eurovizijoje“, palaikyti jos į Lisaboną vyko ir Simas. Kaip anksčiau 15min yra pasakojęs S.Grabauskas, ten jis su bičiuliais eidavo į vaišnavišką restoraną, kur jie kaip vienuoliai buvo vaišinami pašventintu maistu.

„Gyvenome hostelyje, toje pačioje virtuvėje, kur ruošiamas nevegetarinis maistas, nesinori ko nors gaminti, ypač tuose pačiuose puoduose. Vis dėlto įsigudrinome bent ką nors pasigaminti, radę švarų indą“, – pasakojo jis.

Portugalijoje, Lisabonoje, jis ir kiti keldavosi anksti, eidavo pėstute iki šventyklos, pasimelsdavo, grįždavo. Tuomet būdavo pusryčiai. Kadangi „Eurovizijos“ pasirodymai, kuriuose jis dalyvavo, vyko tik kelis kartus, kitu metu jis su bičiuliai leisdavosi po šventyklas, restoranus.

„Būdavome gamtoje, kasdien pagiedodavome šventraščius, kartu susėsdavom paskaitom. Iš principo tas pats, kaip ir būnant namuose, tik tam tikrose vietose tenka improvizuoti, tarkime, skrendant lėktuvu“, – pasakojo Simas.

Asmeninio archyvo nuotr. /Simas Grabauskas (Sankirtan Das)
Asmeninio archyvo nuotr. /Simas Grabauskas (Sankirtan Das)

Tuomet, kai I.Zasimauskaitė ėmė kalbėti apie Dievą ir savo pasirinkimus, būta ir bjaurių komentarų, kaltinimų priklausant sektai. Jos bičiulis Simas sako, kad jų bendruomenėje niekas neverčiamas nieko daryti.

„Ir Ievutė praktikuoja, eina Dievo link, mes niekada nesakome, kad yra vienintelis kelias, kiekvienas laisvas ir nepriklausomas pasirinkti“, – prieš kelerius metus duodamas interviu 15min tikino jis. Pasak pašnekovo, pakanka daugiau pažvelgti į kitų tradicijų principus ir pamatysime, kad egzistuoja tie patys principai, tik žmonės vilki kitokius drabužius ar tuos pačius dalykus įvardija kitais vardais.

Žinia, kad I.Zasimauskaitė vėl ruošiasi tekėti, daugeliui buvo netikėta, mat mažiau nei prieš metus ji oficialiai išsiskyrė su buvusiu vyru, krepšinio treneriu Mariumi Kiltinavičiumi – jų santuoka oficialiai nutraukta 2020-ųjų liepą, bendru nutarimu.

M.Kiltinavičius neseniai taip pat pristatė savo naują mylimąją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius