Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ieva Zasimauskaitė skyrė šiltus žodžius vyrui Mariui: „Man nebaisu pasenti, jei laikysiu tavo ranką“

Jau penktą kartą savo laimę „Eurovizijoje“ bandanti Ieva Zasimauskaitė prisipažįsta, kad jei šalia nebūtų vyro Mariaus Kiltinavičiaus, jai būtų be galo sunku. Jis kiekvieną akimirką būna kartu, padeda išgyventi didžiausią stresą ir sugeba geriausiai pakelti nuotaiką. Dainininkė viešai jam skyrė jaudinančius žodžius.
Ieva Zasimauskaitė-Kiltinavičienė ir Marius Kiltinavičius
Ieva Zasimauskaitė-Kiltinavičienė ir Marius Kiltinavičius / Luko Balandžio / 15min nuotr.

„Tu esi man viskas, kas gali būti brangiausia. Žinai, nesuvokiu, kodėl mes, žmonės, dažnai skaudiname tuos, kuriuos mylime labiausiai, aš ne kitokia. Dar dabar savęs klausiu, kaip tu sugebi taip kantriai ir nuolankiai su manim išbūti, kokių nuostabių savybių tu turi, kad nepaisant nieko ir tikrąja to žodžio prasme esi šalia ir niekada manęs nepalieki.

Nesvarbu, ar aš tą dieną pikta, liūdna, kabinėjuosi ar kaip tik plepu nesustodama ir neduodu tau ramybės. Nesvarbu, ar man buvo depresija, ar vakarėliai iki paryčių nežinia kur ir kaip, tu vis tiek esi šalia.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Ieva Zasimauskaitė ir Marius Kiltinavičius
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Ieva Zasimauskaitė ir Marius Kiltinavičius

Ir dabar... Kai radom kelią... Kartais atrodo, kad aš neįveiksiu, kad man per sunku su pačia savimi, bet tada tu randi pačius tinkamiausius žodžius, nors aš jų irgi dažnai nenoriu paklausyti...

Dievas davė man pačią geriausią dovaną, turtą, be kurio aš nemoku ir nesuprantu, kaip būtų įmanoma išgyventi. Ir Mariau, man tikrai absoliučiai nebaisu pasenti, jei laikysiu tavo ranką. Aš Tave myliu.

Tavo netobula žmona, kartais žmona ragana, kartais žmona princesė, o šiandien tiesiog, tave be galo mylinti....

Ir visą šitą „Euroviziją“ skiriu visoms netobuloms. Ir tiems, kurie žino tą jausmą, kai net nebaisu kartu pasenti“, – feisbuke rašė Ieva Zasimauskaitė.

Po šių žodžių atlikėja pasidalino savo šių metų „Eurovizijos“ dainos ištrauka – priedainiu, kurį sudainavo kartu su mylimuoju.

15min Ieva pasakojo, kad su kiekvienais metais ji jaučiasi tik laimingesnė – atrodo, kai jau viskas tobula, Marius padaro taip, kad pora ima jaustis dar geriau.

„Šiaip turbūt Mariaus žodžiai ir jo nuomonė, palaikymas man yra svarbiausias. Apskritai, kai šeimoje gerai, tada visur sekasi. Man šeima yra pirmoje vietoje“, – pasakojo atlikėja.

O naująjį eurovizinį kūrinį „When we're old“ jai visai nesunku išjausti, nes žodžiai ir muzika jai kelia ypatingus jausmus.

„Šita daina mane įkvepia dėl Valdo ir Almos Adamkų santykių. Kažkada koncertavau „Žalgirio“ arenoje ir jie sėdėjo pirmoje eilėje... Susikibę už rankų.... Turbūt nieko tikresnio ir gražesnio realybėje nebuvau mačiusi. Tada sau pasakiau, kad mano svajonė taip pasenti su Mariumi, – kalbėjo Ieva. – Ir kai išgirdau šitą dainą pirmą kartą, prieš akis man iš karto iškilo tas vaizdas, jų rankos ir meilė. Svajoju, kad jei pavyktų praeiti iki finalo, jie vėl būtų ir kartu sėdėtų. Man jie toks absoliutus vertybių pavyzdys, iš kurio mums reikėtų mokytis.“

TAIP PAT SKAITYKITE: Kaune susituokė dainininkė Ieva Zasimauskaitė ir krepšinio treneris Marius Kiltinavičius

Trečiadienio vakarą LRT studijoje buvo filmuojama pirmoji „Eurovizijos“ atranka. Čia prisistatė pirmieji pretendentai, tarp jų – ir Ieva Zasimauskaitė. Komisija atlikėjai skyrė itin aukštus balus – šeštadienį tą patį padaryti galės ir jos gerbėjai.

TAIP PAT SKAITYKITE: Pirmoji „Eurovizijos“ atranka neapsiėjo be nesklandumų: dalyvė buvo priversta kartoti dainą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius