-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iglė Bernotaitytė ir Marija Grabštaitė dovanoja kalėdinį klipą: „Čia parodėme tikrąjį savo veidą“

Ištikimiausi Iglės Bernotaitytės ir Marijos Grabštaitės gerbėjai jau puikiai žino, kad kai susitinka šios dvi draugės – socialiniai tinklai tiesiog lūžta nuo jų linksmybių ir kvailiojimų. Geros nuotaikos pliūpsnį merginos siunčia ir švenčių proga – pristato visiškai kitokią dainos „Santa Claus is coming to town“ versiją ir klipą.
Iglė Bernotaitytė ir Marija Grabštaitė
Iglė Bernotaitytė ir Marija Grabštaitė / Asmeninio albumo nuotr.

„Prieš porą savaičių Marijai pasiūliau nufilmuoti klipą ir įrašyti kokį koverį. Iškart pradėjome ieškoti, kas nufilmuotų, nufotografuotų, ėmėme galvoti, kaip turėtumėme atrodyti. Kai atėjo filmavimo diena, viskas puikiai pavyko, net keista, kaip viskas klojosi pagal planą“, – 15min šypsodamasi pasakojo Iglė Bernotaitytė.

Kai jau kone visos kalėdinės dainos spėjusios visiems atsibosti, Iglė ir Marija pasirinko tokią, kurios jos klausytis dar gali. Tai – „Santa Claus is coming to town“.

„Bet mes sumanėme ją savaip interpretuoti – čia galima bus išgirsti ir trepą. Mes nenorėjome kartotis. O tokios versijos Lietuvoje dar niekas tikrai nedarė. Mes pačios labai užsikrėtėme ta daina, besifilmuojant buvo puiki nuotaika. Tikiuosi, kad žmonėms irgi patiks“, – kalbėjo „X Faktoriaus“ nugalėtoja.

Asmeninio albumo nuotr./Iglė Bernotaitytė ir Marija Grabštaitė
Asmeninio albumo nuotr./Iglė Bernotaitytė ir Marija Grabštaitė

O ir klipas turėtų žiūrovus nustebinti: „Iš pradžių tai bus mielas, gražus vaizdas, kartu su mumis du mažiukai šuniukai... O tada staigiai pasikeičia muzika, pasirodom tikrosios mes, šokam, skleidžiam gerą energiją. Norėjom, kad būtų ir miela, ir linksma.“

Asmeninio albumo nuotr./Iglė Bernotaitytė ir Marija Grabštaitė
Asmeninio albumo nuotr./Iglė Bernotaitytė ir Marija Grabštaitė

„Klipas tikrai neeilinis. Jis būtent toks, kokios mes esame iš tikrųjų, perteikėme visą savo crazy nuotaiką, sudėjom daug energijos, ir tikimės, kad pamatę šį klipą per šventes žmonės šypsosis ir jiems pakelsim nuotaiką. Norim, kad visi suartėtų ir džiaugtųsi per šį gražų laiką, juk tai per šventes svarbiausia“, – antrino Marija Grabštaitė.

Praėjusiais metais „X Faktoriuje“ viena kitą atradusios geriausios draugės sako, kad joms čia vaidinti visai nereikėjo – kai susitinka, būtent taip kartu ir elgiasi.

„Mes būdamos kartu visada jaučiamės savimi, visada linksminamės. Aišku, gal kiti galvoja, kad esam nerimtos. Bet mums yra gera, smagu, mes džiaugiamės gyvenimu ir neieškome problemų“, – šypsojosi Iglė.

„Pas mus išvis nėra vaidybos, viskas gaunasi natūraliai, netikėtai, nurautai, spontaniškai, kartais gali iš šono atrodom išprotėjusios, bet tokios jau mes. Mes būnam savimi ir vieną kitą labai palaikome. Mes keisčiausios draugės ir mus tas veža, kažkaip deram kartu tiek balsais, tiek energetiškai. Nesu turėjusi tokios draugės, todėl esu laiminga, kad mūsų pašėlusį laiką galėjome įamžinti klipe ir galim pasidalinti ta šventiška nuotaika su visais“, – kalbėjo Marija.

Asmeninio albumo nuotr./Iglė Bernotaitytė ir Marija Grabštaitė
Asmeninio albumo nuotr./Iglė Bernotaitytė ir Marija Grabštaitė

Tad nedingstančių šypsenų merginos linki ir visiems savo klausytojams. „Linkiu neįklimpti į problemas ir bandyti iš jų kapanotis linksmais būdais. Ir visuomet būti pozityviems!“, – sakė Iglė Bernotaitytė.

„Nepamirškite, kas iš tikrųjų esate. Linkiu būti savimi, daug šypsotis ir juoktis. Sekite mus toliau, nes žadame nesustoti ir tuo dalintis. Siunčiu bučkių!“ – antrino Marija Grabštaitė.

Jūsų dėmesiui – Iglė Bernotaitytė ir Marija Grabštaitė – „Santa Claus is coming to town“:

VIDEO: Santa Claus is coming to town (Igle and Marija cover)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius