-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ignas Lelys baigė kolegiją: absolventą sveikino mylimoji Iglė Bernotaitytė ir Jonas Nainys

Po galybės nemiegotų naktų, kankinimosi rašant baigiamuosius darbus, absolventams atėjusi vasara pirmiausia asocijuojasi su diplomų įteikimais. Penktadienį vieną jų atsiėmė „Radistų“ laidos redaktorius Ignas Lelys. Į Vilniaus Socialinių mokslų kolegiją pasveikinti vaikino atvyko jo širdies draugė, „X Faktoriaus“ nugalėtoja Iglė Bernotaitytė bei kolega Jonas Nainys.
Ignas Lelys ir Iglė Bernotaitytė
Igno Lelio diplomų įteikimas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Penktadienį Vilniaus Socialinių mokslų kolegijoje Ignas Lelys paskutinį kartą svečiavosi kaip studentas. Sėkmingai baigęs kūrybinės pramogų industrijos programą, jis čia pagaliau atsiėmė diplomą.

„Jaučiuosi gerai, džiaugiuosi, kad jau baigėsi mokslai. Nors kartu ir negaliu patikėti, nes visi tie treji metai prabėgo labai greitai“, – 15min sakė Ignas Lelys.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Igno Lelio diplomų įteikimas
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Igno Lelio diplomų įteikimas

Nors kai kuriems studentams baigiamojo darbo rašymas būna tikra kančia, tačiau Ignas tikina, kad jam viskas klostėsi puikiai: „Aš rašiau apie save, apie tai, kuo gyvenu, tai man nebuvo sunku. Mano tema buvo „Asmens įvaizdžio formavimas socialinėje erdvėje: Igno Lelio ir Radistų atvejis“. Nufilmavau tiesioginę transliaciją, tai buvo visiškai nauja forma mūsų kolegijoje, bet kadangi viskas pavyko, buvo daug žiūrovų, dėstytojams patiko, gavau 9.“

Ir visų trejų kolegijoje prabėgusių metų jis visai nesigaili – čia gavo nemažai naudingų žinių. „Manau, kad studijuoti verta tada, kai toje srityje dirbi, sieki tikslų. Tada studijos įgauna prasmę, nes teoriją pritaikai ir praktikoje. Čia mokėmės visko: ir režisūros, ir vaidybos, ir scenarijaus rašymo, ir komunikacijos pagrindų... Visa tai naudojau ir savo darbe ZIP FM“, – teigė jis.

Tačiau kol kas, jis sako, įgytų žinių jam užtenka – žada nuo mokslų pailsėti: „Dar apie magistro studijas negalvojau. Nusprendžiau kol kas susikoncentruoti į savo darbą ir dar labiau stengtis.“

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Ignas Lelys ir Jonas Nainys
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Ignas Lelys ir Jonas Nainys

Į diplomų įteikimo renginį pasveikinti I.Lelio atvyko daugybė jo draugų bei artimųjų, su kuriais jis vėliau vyks ir tinkamai atšvęsti. Prasidedančiu nauju jo gyvenimu etapu džiaugėsi ir širdies draugė Iglė Bernotaitytė, kuri visada buvo šalia, kai mylimajam reikėjo pagalbos.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Ignas Lelys ir Iglė Bernotaitytė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Ignas Lelys ir Iglė Bernotaitytė

Pasak Iglės, Ignas rašydamas baigiamąjį darbą jos visai nepamiršo – buvo itin dėmesingas. „Nervingas jis buvo tik diena prieš ginimąsi. Šiaip visada būdavo ramus ir atrasdavo laiko man“, – šypsojosi ji.

Dainininkė sako be galo didžiuojasi juo ir pasiektais puikiais rezultatais. „Buvo labai smagu būti šalia jo, matyti jį besiruošiantį, o kartu ir susipažinti su Socialinių mokslų kolegijos aplinka, kadangi po 12 klasių, žadu ten stoti ir pati“, – 15min pasakojo I.Bernotaitytė.

TAIP PAT SKAITYKITE: „X Faktoriaus“ nugalėtoja Iglė Bernotaitytė ir Ignas Lelys iš „radistų“ nebeslepia – jie pora

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius