Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Ikiteisminis tyrimas dėl A.Jagelavičiūtės konflikto su kaimynu pradėtas nebus

Su stiliste, „influencere“ Agne Jagelavičiūte konfliktavęs kaimynas dėl jos elgesio kreipėsi į policiją, tačiau baudžiamosios atsakomybės žinoma moteris išvengs.
Agne Jagelavičiūte, policijos pareigūnas
Agne Jagelavičiūte, policijos pareigūnas / 15min klijuotė

Prieš porą savaičių paviešintame vaizdo įraše Agnė Jagelavičiūtė ne tik pykosi su kaimynu, vartojo keiksmažodžius, bet ir prisipažino, kad apipaišė jo duris – paliko necenzūrinį žodį. Ir nors tai būtų galima traktuoti kaip svetimo turto gadinimą, dėl kurio galėtų būti iškelta baudžiamoji byla, baudžiamojon atsakomybėn moteris traukiama nebus, pranešė alfa.lt.

Kaip minėtą portalą informavo Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vyresnysis specialistas Tomas Bražėnas, ikiteisminio tyrimo, kuris dažniausiai baigiasi baudžiamąja byla, nuspręsta nepradėti. Anot jo, jei policijos pozicijai pritars prokurorai, į konfliktą su kaimynais įsivėlusiai A.Jagelavičiūtei bus iškelta administracinio nusižengimo byla.

15min primena, kad informacija apie konfliktą pasklido birželio 11-ąją. Kaip skelbė lrytas.lt, stilistė su kaimynais pykstasi jau ne vienerius metus, o per tą laiką esą būta ir grasinimų, ir vandeniu užpilto balkono, ir acetonu sugadintų durų.

Vilniaus apskrities VPK Komunikacijos poskyris 15min tąkart patvirtino, kad buvo gautas iškvietimas į Šermukšnių gatvę. Nors įvardyti, ar ten figūravo A.Jagelavičiūtė, policija dėl privatumo negalėjo, minimo įvykio aplinkybės atitiko.

Tiesa, pati stilistė visą savaitgalį po konflikto atsitvėrė tylos siena, tačiau birželio 14-osios popietę socialiniuose tinkluose pagaliau pateikė savo versiją apie konfliktą ir pakomentavo kaimyno elgesį.

Savo feisbuko paskyroje ji rašė:

„Periodiškai mėgstu duoti tautai pasilinksminti: tai su kuo „susikalu“, tai kokią suknelę išdedu į šuns dienas, tai „apsišūdinu“ ant scenos.

Tokią situaciją, kad gyvenu virš psichinio ligonio, žino visi tie, kurie mane seka. Butas atiteko iš Martyno Starkaus. Jo žmona kepa pyragus, o jis padeda „kovidu“ sergantiems ligoniams. Žodžiu, nuostabus žmogus. Tai jis pasivedė mane į šoną ir pasakė: „Yra bėda. Psichopatas po tavim.“

Pagalvojau, tiek to – aš niekada nesipykau su kaimynais. Tai štai: pirmasis konfliktas įvyko, kai jis atėjo sakyti, jog skambins policijai, nes jaunimas cigaretes rūko. Na, „pučia“ per kištukinius lizdus. Taigi kviečiam mentus maždaug. Aš, aišku, ne. Antras – kai sodinau gėles ir jam į balkoną nutekėjo vandens. Trečias – kai jis čiupo vaiką, važiuojantį riedlente, o tada mano vyras čiupo jį. Tada jis aprėkė Aistę. Ketvirtas kartas buvo, kai mano buvęs vyras jį pasiuntė ir ėjo į policiją aiškintis. O dabar, vietoj to, kad gintų savo vaiką, dar tyčiojasi iš manęs.

Seniui – apie 60 metų ir jis gyvena su mama. Ant durų klasika – K + M + B ir vytis. Girdėjau, jis mokytojas ir Šaulys.

Edma, Martynai, Benediktai, ar jums ne gėda toks kolega?

Karantino metu kvietė policiją, nes vaikas namie. Kas antrą dieną. Policija jam pranešė, kad remonto nedaro.

Dabar – kulminacija.

Išvykom į Nidą. Atėjusi tvarkytoja rado „šiukšlyčių“. Žinant jį, tai buvo du kibirai mėšlo. Norėtumėte, kad tai būtų jūsų mama? Jūs pati ta tvarkytoja? Už ką jis mus mokė – juk mūsų nebuvo!!!

Mūsų gėles sodino mone, niekuo nekalta. Norėtumėte būti tos įmonės darbuotojas? Už ką?

O dabar – apie mano rėkimą ir užrašą. Aš sumokėsiu tą „pydisą“. O namuose jūs visi atrodote kaip superžvaigždės? Neabejoju.

Iš kažkokios asabos išgirdau, kad daugiau gaudamas, daugiau ir duodi.

KO aš gaunu? Man ką, elektra pigesnė? Man Maksimoj mokėti nereikia, už darželį, ką dar? Ką aš gaunu, tai jūsų heitą, nes moku pamatyti daiktus ant žemes ir juos pakelti.

Na, tai pasityčiokite tąkart dar, o aš šį kartą esu absoliučiai teisi.“

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Agnė Jagelavičiūtė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Agnė Jagelavičiūtė

Be to, paaiškėjo ir tai, kad stilistę, „L'Officiel“ redaktorę Agnę Jagelavičiūtę nufilmavęs ir prie jos durų šiukšles palikęs kaimynas sulaukė atsako. Policijos duomenimis, jam skirta 10 eurų bauda.

15min susisiekė su Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio specialiste Loreta Kairiene, kuri patvirtino, kad vienam iš konflikto dalyvių buvo skirta bauda.

„Vienam iš konflikto dalyvių surašytas protokolas už šiukšlinimą ir paskirta 10 eurų bauda. Toliau vyksta aplinkybių tikslinimas ir kol kas jokie kiti protokolai nesurašyti“, – 15min komentavo Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio specialistė L.Kairienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius