-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įmantriais batais pasipuošusi Gintarė Gurevičiūtė: „Nors kojos netobulos, šįkart neatsispyriau madai“

Televizijos laidų vedėja Gintarė Gurevičiūtė drąsiai gali būti vadinama stiliaus ikona. Savo drabužių deriniais ir netikėtais stiliaus sprendimais ji nuolat stebina gerbėjus, nors pati Žmonės.lt ir pasakoja, kad pastaruoju metu įvaizdžiui skiria kur kas mažiau dėmesio nei anksčiau.
Gintarė Gurevičiūtė
Gintarė Gurevičiūtė / Žmonės.lt nuotr.

Nepastebėti G.Gurevičiūtės minioje būtų išties sunku. Štai šią savaitę renginiuose sutikta mergina aplinkinių dėmesį traukė originaliais batais – suvarstomomis, kelius siekiančiomis basutėmis ji puošėsi ir filmo „Modelis“ premjerai, ir madingų aksesuarų pristatymo renginyje.

„Seniai tokių norėjau. Radau juos „River Island“ parduotuvėje. Įsigijau neseniai ir sulaukiau daug komplimentų. Jie nėra ypatingi, batai kaip batai. Tokie jau porą metų labai madingi ir gatvėje, ir ant podiumo. Šiaip stengiuosi nepasiduoti mados tendencijoms, ir nors mano kojos ir nėra tobulos, šįkart neatsispyriau“, – Žmonės.lt apie batus pasakojo G.Gurevičiūtė.

Bendraudama su Žmonės.lt G.Gurevičiūtė pasakojo, kad savo stiliumi rūpinasi pati. O kaip kitaip? Juk šią sritį ji puikiai išmano, ir supeikti, matyt, negalėtų niekas. Tiesa, pastaruoju metu G.Gurevičiūtė tikina drabužiams skirianti mažiau dėmesio nei anksčiau.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Gintarė Gurevičiūtė
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Gintarė Gurevičiūtė

„Aš studijavau kostiumo dizainą. Kažkada man buvo labai svarbu drabužiai. Dabar tam skiriu kur kas mažiau dėmesio. Šiaip labai nemėgstu apsipirkinėti. Vaikščiojimas po parduotuves mane vargina, todėl dažniausiai drabužius siuvuosi, perku spontaniškai arba internetu“, – originalaus įvaizdžio paslaptį atskleidžia ji.

G.Gurevičiūtė atskleidė ir kokiems drabužiams ji teikia pirmenybę: „Labai prisirišu prie mėgstamų daiktų. Pirkdama kokybiškus daiktus galiu juos nešioti labai ilgai. Dėl šių dviejų priežasčių mano spintos turinys kiekvieną sezoną nesikeičia.“

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Gintarė Gurevičiūtė
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Gintarė Gurevičiūtė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius