Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Indrė Burlinskaitė ir Greta Lebedeva įsiamžino fotosesijoje su žirgu – tapo laukinėmis amazonėmis

Grupės „Kitokios“ atlikėjos Indrė Burlinskaitė ir Greta Lebedeva gerbėjams dovanoja naują fotosesiją – merginos įsiamžino su juodu lyg anglis žirgu Epu. Fotosesija pavyko išties gundanti – laukinės amazonės, vanduo, miškas ir tobulas žirgas.
Greta Lebedeva ir Indrė Burlinskaitė
Greta Lebedeva ir Indrė Burlinskaitė / Augustes.lt nuotr.
Augustes.lt nuotr./Greta Lebedeva
Augustes.lt nuotr./Greta Lebedeva

„Žirgai – vieni nuostabiausių gyvūnų, jie perteikia gerą energiją. Su žirgu turi užmegzti ryšį, pajausti jį, bendrauti, išmokti valdyti. Fotosesijoje norėjome atsiskleisti kaip žemės dukros, laukinės amazonės. Bent jau bandėme jas įkūnyti ir perteikti tai nuotraukose. Viduje esame šiek tiek laukinukės, todėl ir sugalvojome tokią idėją“, – Žmonės.lt sakė G.Lebedeva.

Mergina prisipažino, kad vos keliskart pabandžiusi jodinėti, ji jau panoro išmokti tai daryti, todėl galbūt ateityje tai taps jos hobiu, o ne tik fotosesijomis.

„Nors ant žirgo sėdėjau tik antrą kartą, nebijojau, nes šalia visąlaik buvo profesionalės, be to, žirgu Epu labai pasitikėjau – fotosesijos metu net užsimaniau išmokti jodinėti, manau, ateityje taip ir padarysiu“, – svarstė Greta.

Tuo tarpu I.Burlinskaitė pasakojo, kad fotosesija išėjo gana spontaniškai – iš pradžių ji tenorėjusi ramiai pasijodinėti. „Man tai jau trečia fotosesija su žirgais ir antroji su Epu iš žirgyno „Tobulas žirgas“. Fotosesija išėjo spontaniškai – tiesiog planavau pajodinėti ir pabūti su žirgais: maniau, jog važiuosiu viena, bet prisijungė ir Greta. Mes mėgstame darbus daryti ilgai neplanuodamos, ypač tokius, kurie labiau malonumas ar pramoga. Tad ši fotosesija buvo suorganizuota per pusdienį – ji papildė mūsų jodinėjimą ir pasidžiaugimą žirgais“, – sakė I.Burlinskaitė.

Augustes.lt nuotr./Indrė Burlinskaitė
Augustes.lt nuotr./Indrė Burlinskaitė

Indrė atviravo, kad žirgai – geriausi sielos draugai, todėl kiekvienam, ieškančiam nusiraminimo ir paguodos – jie tikrai padės pasijusti geriau.

„Mudvi su Greta mylime ne tik žirgus – mylime visus gyvūnus, todėl esame ne tik sportininkės, sveiko gyvenimo būdo propaguotojos, bet ir didelės gyvūnų mylėtojos! O žirgai yra kažkas tokio ypatingo, atrodo, jog jie tave permato kiaurai. Su jais nuolat bendrauju, kalbuosi. Pati esu ramaus būdo ir gana uždara, o žirgams galiu pasakyti viską – jie nuramins mano sielą lyg geriausi draugai“, – patikina ji.

Augustes.lt nuotr./Indrė Burlinskaitė
Augustes.lt nuotr./Indrė Burlinskaitė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius