Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 06 13 /12:59

Indrė Burlinskaitė ir Greta Lebedeva palieka grupę „Kitokios“

Portalą Žmonės.lt pasiekė žinia, kad dvi grupės „Kitokios“ narės Indrė Burlinskaitė ir Greta Lebedeva pasitraukia iš muzikinės veiklos. Intensyviai lengvuoju kultūrizmu užsiimančios dainininkės apie tai informavo elektroniniu laišku.
 Indrė Burlinskaitė ir Greta Lebedeva
Indrė Burlinskaitė ir Greta Lebedeva / Luko Balandžio nuotr.

„Sveiki, aš, Indrė Burlinskaitė, ir Greta Lebedeva pasitraukiame iš muzikinės veiklos. Paskutinis visos sudėties grupės koncertas įvyks šį vakarą Vilniuje, Kudirkos aikštėje, kraujo donorystės akcijoje“, – portalui Žmonės.lt rašė I.Burlinskaitė.

Susisiekus su viena grupės narių Renata Klimaityte, ji šią informaciją patvirtino: „Nenoriu daug komentuoti... Galiu tik pasakyti, kad apie tai grupėje svarstėme gana ilgai. Tiesa, apie galutinį Indrės ir Gretos sprendimą palikti grupę po vakare vyksiančio koncerto sužinojau tik šiandien“, – sakė R.Klimaitytė

Dainininkė patvirtino, kad dviejų grupės narių netektis – ne pasaulio pabaiga. Mat popscenos grupė žada grįžti su nauja jėga.

„Galiu patikinti, kad grupė „Kitokios“ tikrai neišnyks nuo muzikinės scenos paviršiaus. Priešingai, laukia labai daug pokyčių, o grupė savo gerbėjams pasirodys su nauja jėga“, – portalui Žmonės.lt sakė atlikėja.

I.Burlinskaitės netenkino vadyba

Indrė Burlinskaitė patikino, kad grupę pasiryžo palikti dėl kelių priežasčių. „Pastaruoju metu manęs netenkino, kad grupės veikla stovi vietoje. Netenkino ir grupės vadyba. Mums su Greta norisi judėti, kažką daryti, dirbti ir veikti. Aš manau, kad tai yra pagrindinės priežastys, paskatinusios mus palikti grupę, – tikino I.Burlinskaitė. – Renatai ir Oksanai linkiu sėkmės darbuose ir, manau, kad jos gana greitai susiras kitas grupės nares.“

Dainininkė patikino, kad planų kurti naują muzikinę grupę kartu su G.Lebedeva ji kol kas neturinti. Tačiau galimybės pasirodyti naujame muzikiniame amplua taip pat neskuba atmesti.

„Mes su Greta dirbame kartu, sportuojame kartu ir šiaip turime daug veiklos kartu. Nors apie tolimesnius mūsų muzikinius planus kalbėti dar per anksti, tačiau ateityje gali būti visko“ , – portalui Žmonės.lt pasakojo Indrė.

Grupės Kitokios gimtadienio vakarėlis
Grupės „Kitokios“ gimtadienio vakarėlis

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius